Reklam

Hammarby - Elfsborg: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
17 juli 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
14 jul 2022 at 14:19 (Uppdaterad 17 jul 2022 at 16:53) 14/07
15
0

Allsvenskan omgång 14

Chans (1-X-2): 55-30-15%
Spelvärde: 108,35%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-0
Interwetten Till Interwetten
Vi rekar mötet mellan Bajen - Elfsborg i den 14:e omgången av Allsvenskan. Få högsta odds, analys och speltips.

Hammarby tillbaka på vinnarspåret

De senaste veckorna har Hammarby radat upp dåliga resultat, men i omgången senast tog man en mycket övertygande seger när Göteborg besegrades med 3-0. Det var ett Hammarby som såg riktigt taggade ut och det var mer eller mindre spel mot ett mål hela matchen. En otroligt viktig och skön seger för de grönvita som är tillbaka på vinnarspåret. Att både Ludwigsson och Selmani, som är lagets två anfallare, gjorde mål kan komma att bli mycket viktigt. Bägge anfallarna har nämligen haft svårt att hitta nätet denna säsong, vilket är en stor anledning till lagets uteblivna vinster den senaste tiden.

Under söndagen väntar en tuff match mot ett svårslaget Elfsborg och en vinst här skulle vara otroligt viktigt för Bajen som är så sugna på SM-guldet.

Läs fler speltips här!

Elfsborg är en tuff nöt att knäcka

Spelare, ledare och experter brukar alla säga att det inte finns några lätta matcher i Allsvenskan. Ett lag som verkligen inte är lätt att slå denna säsong är Elfsborg som bara har tre förluster på sina 13 första matcher. Däremot spelar man lite för många oavgjorda matcher för att vara med och slåss i toppen på allvar, hittills. Det är dock länge kvar av säsongen och kan Jimmy Thelin och hans manskap förvandla kryssmatcherna till vinster har man absolut möjligheten att sluta topp tre detta spelår, vilket innebär spel i Europa nästa säsong.

En vinst mot Hammarby skulle vara ett otroligt starkt resultat för Borås-klubben. Jag tippar dock att Elfsborg får det tufft mot ett Bajen som har vaknat.

Mer odds och marknader på matchen hittar du här!

Hammarby fem senaste:

Hammarby - Göteborg, 3-0

Djurgården - Hammarby, 1-0

Hammarby - Häcken, 2-2

Östers - Hammarby, 1-2

Jönköpings Södra - Hammarby, 0-0

Elfsborg fem senaste:

Elfsborg – AIK, 2-2

Häcken - Elfsborg, 1-1

Elfsborg – Varbergs, 4-1

Elfsborg – Helsingborg, 1-0

Norrköping - Elfsborg, 2-2

Hammarby fortsätter på vinnarspåret

Om Hammarby inte hade vunnit så pass övertygande mot Göteborg senast hade denna match känts betydligt mer jämn på förhand. Nu är känslan att de grönvita blir riktigt svåra att stoppa de kommande matcherna. Dessutom spelas denna match på Tele 2 Arena där Bajens supportrar kommer bidra enormt mycket, som vanligt. Elfsborg ska verkligen inte underskattas, men jag tror att hemmalaget vinner. Mitt spel blir att Hammarby vinner matchen.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback