Reklam

Hammarby - Djurgården: Över 2,5 Mål

Matchcenter
28 april 2019 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
26 apr 2019 at 03:04 (Uppdaterad 28 apr 2019 at 16:58) 26/04
27
0

Fotboll Sverige Allsvenskan

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 111,65%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Betsson Spela nu hos Betsson

Säsongens första Stockholmsderby står på tapeten där Hammarby tar emot Djurgården. Då båda lagen har Tele2 som hemmaarena, så är skillnaden att det lag som står som hemmalag, får ta in ca 90% av sin egen publik.

Hammarby har varit en besvikelse i år. Endast en vinst och man har läckt enormt bakåt. I senaste matchen vann Malmö med hela 4-1. Offensivt har man bra spelare i Kjartansson, Tankovic, Djurdjic mfl. Det är defensiven som måste förstärkas på något sätt. Inte heller Curci i målet har visat någon vidare stabilitet. 

Hammarbys matcher har innehållit 2,2,3,4 och 5 mål. Man har släppt in mål i alla matcher.

Djurgården kommer från 1-1 hemma mot Norrköping. Man åkte på ett rejält bakslag, då kapten Danielsson ådrog sig en hjärnskakning och pajad axel. Han missar således matchen. Enormt avbräck i DIFs skadedrabbade trupp. Självklart är Une Larsson en bra ersättare men Danielsson har varit riktigt bra för de blårandiga.

Man saknar fortsatt högerbackarna Witry och Andersson. Troligen även Chilufuya då hans pappa tyvärr gick ur tiden för en vecka sedan.

Offensivt skapar man tillräckligt för att såra Bajen. Bärkroth är i riktigt fin form och trollgubben Ring kommer starta till höger i anfallet. Turay i mitten som vanligt. Ajdarevic kommer gå in från start, efter att ha fått göra inhopp mot Norrköping senast.

Djurgårdens matcher har innehållit 4,3,3,1 och 2 mål på de första fem spelade.

Inbördes har det genom tiderna varit väldigt målrikt i derbyna. Endast i cupen i mars blev det 0-0.

Djurgården har avbräck defensivt på två nyckelspelare, och Hammarby har inte imponerat defensivt. Då är det läge att kliva in på överspel i ett derby som kan sluta hur som helst.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback