Reklam

Hammarby - Djurgården: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
2 september 2018 at 15:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
31 aug 2018 at 22:42 (Uppdaterad 2 sep 2018 at 17:30) 31/08
34
0
Chans: 65%
Spelvärde: 111,15%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-3
Bethard Spela nu hos Bethard

Hammarbys seger mot Dalkurd i den senaste omgången var deras andra raka vinst och sjunde raka utan förlust. Därmed är man fortfarande med i toppen av tabellen och jagar AIK som leder Allsvenskan med två poäng mer. 

Djurgården har inte gått att känna igen efter att de blivit utslagna från Europa League kvalet. Sedan dess har Djurgården fyra raka utan vinst och har rasat ner till en 8:e plats i tabellen. 

Speltips:

Hammarby må ha fin form tillskillnad från Djurgården, men när det handlar om ett derby så nollställs allt som har med form att göra. Räkna med ett helt annat Djurgården trots allt strul i klubben på sistone. Senaste åtta möten lagen emellan har slutat med att båda lagen gjort mål och det blir mitt spel i detta derbyt också. Djurgårdens försvar är under all kritik just nu och Hammarby kommer utnyttja det med sin fina offensiv. Djurgården har inte så mycket att förlora för att de varken riskerar att hamna i botten av tabellen eller toppen. Därför kan de bara gå ut och köra. Hammarby måste däremot gå för tre poäng om de inte vill se AIK rycka i tabellen. Jag tror på en öppen och underhållande match med många mål och spelar därför att båda lagen gör mål till 1,71 i odds hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback