Reklam

Hammarby - AIK: AIK - Över 2,5 kort

Matchcenter
20 maj 2018 at 15:10 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
20 maj 2018 at 07:40 (Uppdaterad 20 maj 2018 at 18:36) 20/05
50
0

AIK får problem med Hammarbys snabba anfallstrio?

Chans: 45%
Spelvärde: 101,25%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Allsvenskans mest positiva överrasknings lag Hammarby, bjuder på underhållning omgång efter omgång och det är sällan det blir målsnålt. Idag testas de påriktigt mot ligatvåan AIK som har stått för den starkaste defensiven såhär långt. Hammarby kommer till dagens match med fyra raka uddamålssegrar och den senaste var mot krislaget Malmö FF. En jämn match där det såg ut som att Malmö skulle få med sig en pinne minst, men Hammarby växlade upp och kvitterade till 2-2 och när Malmö FF sedan fick ett rött kort, så kom även 3-2 målet. 

AIK har inte riktigt varit jämna i sina prestationer såhär långt, ena matchen funkar allt klockrent och nästa match funkar inte anfallsspelet tex. Det har gjort att AIK kryssat i fyra matcher efter nio spelade omgångar. Sånna resultat måste ändras till segrar om SM guldet ska bärgas till Solna. Inför dagens match har man spelat två raka oavgjorda matcher, 0-0 mot Elfsborg på bortaplan och 1-1 mot Östersund på hemmaplan. 

När det är frågan om ett derby så kan allt hända ute på plan och jag har svårt att välja sida idag. Däremot tror jag att AIK kan få problem med Hammarbys anfallstrio och att det kan bli hel del varningar på AIK spelarna. Hammarby är svåra att försvara mot när de sätter igång och varje gång Dibba har bollen så känns det som att att det kan bli kort på motståndarna. Jag spelar AIK över 2,5 kort.

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback