Reklam
17 oktober 2021 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
14 okt 2021 at 11:23 14/10
34
0
Chans (1-X-2): 30-20-50%
Spelvärde: 135,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 7/10
Betsson Spela nu hos Betsson

Dags för det andra Stockholmsderbyt sedan Sverige öppnade upp helt. Hammarby - AIK står på agendan med Hammarby som favorit. Men stämmer det?

Guldjagande AIK

AIK spelar sitt andra raka derby och har därmed inte behövt några resor mellan matcherna, kan vara positivt. I derbyt mot Djurgården vann man med 1-0 och det kan ge vind i ryggen här. 

AIK ligger på andra platsen i ligan inför den här matchen och går upp i serieledning vid vinst. Ettan Djurgården tar emot Elfsborg på måndag 18/10.

Jag håller AIK som laget med bättre motivation och form (trots att båda lagen har tre vinster på de fem senaste matcherna) just för att man har riktigt bra häng på första platsen i allsvenskan. 

Här hittar du fler odds på Hammarby - AIK

Manfall i Hammarby

Hammarby har några spelare borta inför denna matchen som det ser ut nu - skadade är Paulinho, Khalili och Fjoluson och utöver det är Fenger avstängd. Det ser lite mörkt ut på förhand för Bajen.

Hammarby har också lite svårt för AIK i derbyn, AIK har vunnit i sex av de sju senaste mötena lagen emellan och i den här matchen så spelar det roll. Hammarby har med sig avstängningar och skador på, som jag ser det, nyckelspelare och med en dålig statistik så ger det viss påverkan. Man möter ett lag som dessutom har motivationsform.

Men hur som helst - den här matchen kommer bli jämn och det kommer bli mycket kamp, tuffa närkamper och kanske en del gula kort. Hammarby kommer försöka göra allt dem kan för att få med sig så många poäng man kan i den här matchen men AIK kommer inte vika ner sig nu när man faktiskt har guldet i sikte. Dessutom med fördel i formen som jag ser det.

Här lirar jag AIK hos Betsson

Lycka till!

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback