Reklam

Hamburger SV - Hertha BSC: Under 2,25 Mål

Matchcenter
17 mars 2018 at 15:30 - Fotboll, Västtyskland - 1. Bundesliga
Volksparkstadion    Robert Kampka
16 mar 2018 at 21:35 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 16/03
5
0
Chance (over-exact-under): 28-24-48%
Spelvärde: 104,64%
Lägsta spelbara odds: 1,58
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Den evigt tickande klockan på Volksparkstadion i Hamburg som symboliserar att Hamburg aldrig åkt ur Bundesligan ser nu ut att sluta ticka när det återstår åtta omgångar av Bundesligan. Det råder mega kris i Hamburgs lägret när man inför dagens match inte vunnit på tretton raka matcher. Man har dessutom gått mållösa i tre raka matcher i slutet. Senast åkte man på storförlust mot Bayern München på bortaplan med hela 6-0. Laget har nu sju poäng upp till säker mark. 

Bortalaget Hertha Berlin har underpresterat rejält den här säsongen i jämförelse med fjolåret när man slutade på en sjätte plats. De har haft svårt att vinna matcher och spelat på tok för många oavgjorda matcher. Det gör att laget just nu befinner sig på en elfte plats. Men elfte platsen är inte någon säker mark direkt med tanke på att man bara har sju poäng ner till nedflyttningsplatsen. Även Hertha har dålig form likt Hamburg. Man har endast en vinst på de tio senaste matcherna. Det är viktiga poäng för båda lagen och jag kan inte se något annat än två försiktiga lag idag. Hemmalaget har ligans överlägset sämst offensiv och bortalaget Hertha Berlin är inne i formsvacka där man gått mållösa i sina senaste fyra matcher. Jag nämnde tidigare att även Hamburg gått mållösa i sina tre senaste matcher. Hamburg har pressen på sin sida och efter den senaste förnedrande förlusten mot Bayern München så kommer Hamburg antagligen att fokusera på att försöka hålla tätt i det defensiva spelet. Därför tror jag på få mål idag. Mitt spel blir under 2.25 mål.

Talar för spelet :

  • Båda lagen gått mållösa i sina 3-4 senaste matcher
  • Hamburg har gjort minst mål i ligan 
  • Hamburg måste sluta släppa in så många mål som man gjort i slutet, vilket betyder att fokuset kommer vara på defensiven.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback