Annons

Speltips : Halmstads BK - Dalkurd FF: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
7 augusti 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
6 aug 2022 at 12:04 (Uppdaterad 7 aug 2022 at 16:56) 06/08
15
0

Superettan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 50-0-50%
Spelvärde: 101,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-1
Bet365 Till Bet365

Match i omgång 18 på Örjans Vall i Superettan där HBK växlat upp och gjort ett litet ryck. Jag tror på ny stabil seger mot Dalkurd och väljer -1.5 asian hcp-linan till dubbla pengarna. Vinst med två bollar krävs alltså här för att spelet ska sitta.

Halmstad pumpar på nu och har radat upp fyra raka segrar i Superettan. Senast small det rejält på Vångavallen i Trelleborg där man vann med hela 4-0. TFF saknade inte chanser och borde väl gjort nån balja men stark insats av gästerna som har ett gott flow nu.

Även Dalkurd är inne i en bra period med två segrar och en oavgjord på slutet men det är behagligt motstånd man stött på som Norrby, AFC och Jönköping.

Nu har laget precis blivit av med anfallsstjärnan Arian Kabashí till Helsingborg, som stått för 5 av lagets 15 mål så här långt under säsongen. Tufft tapp.

Målrikast tillsammans med BP och mål i samtliga matcher i Superettan är starka siffror. Tillsammans med Brage har HBK även släppt in minst mål (16). Dalkurd har alltså endast gjort 15 mål så här långt. Endast Östersund är sämre på elva stycken.

Joseph Baffo var avstängd mot Trelleborg men ska vara tillbaka nu. Viktig back som även öst in mål och står på hela 7 stycken. Även Phil Ofusu-Ayeh missade pga sjukdom. Inte helt säker på status där men stort plus om han är tillbaka.

HBK hade sju spelare från egna akademin senast vilket är imponerande. Bra bredd och spelare som kan täcka upp på ett bra sätt när viktiga starters saknas.

4-0 och 2-0 i de senaste mötena mellan lagen på Örjans och jag tror på något liknande. Det här bör man vinna med minst två bollar med det flytet samt den effektivitet man har nu.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback