advert

Halmstad - Helsingborg: 1

29 november 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
29 nov 2017 at 14:29 (Uppdaterad 29 nov 2017 at 22:04) 29/11
53
0

Hockeyettan Södra

Chans (1-X-2): 60-18-22%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Jag kommer fortsätta att gå känslan här och ännu en hemmafavorit som jag ser att den har all anledning till att vinna. Halmstad tar emot ett för tillfället trögt Helsingborg och med den formen man besitter så borde man utan större problem kunna åka hem tre poäng.

Halmstad är just nu ett av seriens formstarkaste lag och har varit så under en längre tid. Det tog ett tag att få ihop laget, men tillslut så verkar det mesta klaffa och kanske kan man tillochmed vara med och nosa om seriesegern i fortsättningsserien till våren. Just nu ligger man på plats sju på samma poäng som sexan Tranås och med sju poäng upp till femman Dalen på den sista allettanplatsen. I praktiken så är det väl nästan klart att man missar allettan, men man ligger på samma poäng som Tranås och hur vore det inte att starta upp fortsättningsserien som serieetta och sju extra poäng? Halmstad har anledning till att vinna idag och formen är riktigt bra. Helsingborg har plockat hälften så lite poäng som Halmstad, men måste behålla sin nionde plats för att få de där extrapoängen sedan. Alltså har de också all anledning till att göra en riktig krigarinsats. Som det ser ut för tillfället så tror jag man kommer få det tufft. Halmstad var dåliga under starten och Helsingborg bättre. Nu är det tvärtom där Helsingborg är seriens formsvagaste lag och Halmstad ett av de bästa för tillfället.

Talar för Halmstad

  • Halmstad har dubbelt så många poäng som Helsingborg där gästande Helsingborg plockade nästan alla sina poäng under första halvan. Formen talar lätt för Halmstad ikväll och jag skulle bli förvånad ifall man tappar poäng här.
  • Helsingborg har spelat okej på sin hemmaplan, men är seriens sämsta bortalag. Det kommer inte bli lätt att spela mot ett formtoppat Halmstad.
  • Halmstad har tre raka segrar där man bland annat slog serieledaren Kallinge på hemmaplan med 3-2. Stor skillnad på motstånd idag där Helsingborg är ett klart mycket sämre lag än till exempel Kallinge.
  • Adam Ohre är den enda målvakten i serien som stått alla matcher såhär långt. Starten av honom var svajig, men den sista tiden är han en stor orsak till att Halmstad gått så pass bra som man gjort.

Talar emot spelet

  • Det enda jag ser och som är det största hotet ikväll är väl Helsingborgs förstakedja med Daniel Åhsberg i spetsen. Duktig spelare på den här nivån och leder interna poängligan.

Det är sällan jag bara har med en punkt som talar emot spelet, men i övrigt tycker jag faktiskt inte det är så mycket. Helsingborgsspelarna verkar inte tycka det är jättekul med hockey just nu. Två mål framåt och fjorton insläppta på de tre senaste matcherna säger en del. Det är helt enkelt inte mycket som talar för en vändning idag heller. Jag testar raka ettan här.

Lycka till!

/Heden

  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
  • Nya erbjudande varje vecka

Kommentarer

Feedback