Reklam

Halmstad - Dalen: 2

11 november 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
11 nov 2018 at 00:53 (Uppdaterad 11 nov 2018 at 18:21) 11/11
65
0
Chans (1-X-2): 25-19-56%
Spelvärde: 113,68%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-4
10bet Spela nu hos 10bet
Halmstad tar idag söndag emot Dalen på hemmaplan och man har blivit rätta underdogs. Dalen är ett bra lag och ska bara vinna det här. De är ojämna, men en normal dag ska dem verkligen vinna detta.

Halmstad har varit en stor besvikelse såhär långt. Man ligger faktiskt sist i tabellen och det trots att man vann senast borta mot Helsingborg. För mig är det ingen överraskning dock att de ligger så långt ner i tabellen. Man har tappat en hel del rutin, men trots det har man i vissa matcher visat vad man kan. Truppen känns dock rätt tunn och man kommer få det tufft, även om man är för bra för att åka ur hockeyettan. Dalen har gjort stora framsteg till den här säsongen utan tvekan, men har nog inte fullt ut allt ur det laget. Man hade en grym försäsong och start av säsongen, men formen har dalat på slutet och man har en hel del tveksamma insatser bakom sig. Senast slog man Troja för fjärde gången på lika många försök den här säsongen och det säger väl en del om Dalen. Man ska vinna om man har en normal dag.

Talar för spelet

  • På pappret ser jag Dalen nästan som ett topp tre lag i den här serien. Man har en jämn trupp med ett par riktigt fina spetsspelare och har helt klart gått framåt den här säsongen. 
  • Halmstad ligger sist i serien och det säger väl det mesta? Halmstad kanske inte är så dåliga som tabellen visar, men Dalen är också bättre än tabellen.

Talar emot spelet

  • Hade det inte varit för Dalens sätt att genomföra matcherna och deras ojämnhet så hade det ju varit ett givet spel där jag höjer insatsen litegrann, men ojämnheten är det som oroar.
  • Är Halmstad verkligen så dåliga som tabellen visar? Jag tror man är lite bättre helt klart. Man har ett par imponerande insatser och bör inte vara så dåliga.

Dalen är ett mycket bra lag enligt mig och hittar de bara tillbaka till sitt grundspel så kommer de bli livsfarliga i vår. Jag testar Dalen att vinna under ordinarie tid till oddset 2.03 hos Coolbet. De sticker ut aningen mycket jämfört med andra bolag.

Lycka till!

/Heden

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt
Feedback