Reklam

Häcken - Varbergs BoIS FC: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
23 maj 2021 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
21 maj 2021 at 16:17 (Uppdaterad 23 maj 2021 at 19:22) 21/05
28
0
Chans: 75%
Spelvärde: 138,75%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss: 3-1
William Hill Spela nu hos William Hill

Allra längst ner i tabellen hittar vi Häcken med noll segrar såhär långt. Jag hade förväntat mig att det skulle börja vända i hemmamötet mot Örebro då jag tippade seger till Göteborgslaget. Men istället förlorade de med 2-3 mot ett lag som innan mötet hade gjort ett endaste mål på hela säsongen. Saker och ting står verkligen inte rätt till i Häcken, klart är att tränare Alm lämnar när EM-uppehållet tar vid. Jag tippar då att laget kommer få ett lyft, men det är matcher som ska spelas innan dess.

Varberg har tack vare segern i den senaste omgången mot Norrköping hemma tagit ett par kliv ovanför den absoluta botten av tabellen. Det är målskillnaden som håller dem en plats ovan nedflyttningsstrecket då de har lika många poäng som Örebro(7). Så trots att de släpper in en hel del mål produceras det även en hel del framåt, vilket lett till att de faktiskt har legat och varit ett hot mot lagen i flera av de matcher de slutligen har förlorat mot.

Båda lagen inledde sina respektive allsvenska premiärmatcher med att inte göra mål, men har efter det nätat i samtliga matcher. Båda lagen har haft det tufft att täppa igen defensivt och ingen av dem har hållt nollan hittills. Därför väljer jag att lägga spelet på att BLGM: Ja.

Om du vill ha fler odds på olika marknader från matchen hittar du allt i vårat matchcenter!

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback