Annons

Speltips : Häcken - Molde: 1 (Över 1.5 mål)

Matchcenter
9 november 2023 at 21:00 - Fotboll, Europa - Europa League
Nya Ullevi Stadion (neutral)
Uppdaterad
5
0
Visa mer
Show less

Europa League

Chans: 55%
Spelvärde: 108,35%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 4/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Vi rekar BK Häckens kommande match i Europa League när norska Molde kommer på besök till Göteborg. Målglatt möte på nytt?

Dags för Häckens första poäng

Efter tre omgångar spelade står vårt svenska hopp i Europa League fortfarande på 0 poäng. När lagen senast möttes för bara någon vecka sedan bjöds vi på en ordentlig målfest där Molde vann med klara 5-1.

Tycker resultatet var en bit i överkant där Häcken hade några riktigt fin lägen till att göra fler dessutom. En normal dag sitter minst två baljor vilket jag hoppas på denna torsdag istället.

Trots en del avbräck såg vi Hisingens stolthet slå Malmö FF i helgens match i Allsvenskan. Imponerande 4-2 skrevs slutresultatet till vilket ger hopp inför den här kampen.

Den 18 åriga talangen Pontus Dahbo satte två strutar men matchens lirare var Layouni som var briljant och även gjorde ett mål.

Fortsätter BK Häcken på samma effektiva spår så tror jag det finns väldigt goda chanser till att det här spelet bör sitta utan att man ska behöva svettas.

Molde läcker i Eliteserien

Det har varit några riktigt tunga veckor för Erling Moes lag som tappat och gett upp säsongen helt i ligaspelet.

Fyra raka förluster och endast en femteplats i ligan.

  • Rosenborg 1-3
  • Tromsö 1-4
  • Brann 2-3
  • Bodö/Glimt 1-3

Som ni ser på resultaten är det snudd på kris hos de regerande mästarna. I EL ser det ljusare ut och det är här som man lägger krafterna nu för att försöka ta sig vidare från gruppspelet.

Seger på torsdag och man dödar göteborgarnas chanser helt till att iallafall får chansen att spela i Conference League. Det här scenariot tycker jag gynnar en offensivt lagd matchbild där Häcken inte har något att förlora.

Speltips Häcken - Molde

En ordentlig oost för hemmalaget här är att Romeo och Mikkel Ryggard är tillbaka efter att ha missat helgens match. Två klasspelare.

Tips europa league: Häcken Över 1.5 mål till 1.97 hos Expekt.

Trots att matchen spelas på Nya Ullevi väljer jag att ta det här spelet. Självklart hade man gynnats av att spela på Bravida Arena där man har 12 raka med minst två mål, men oddsen är i mina ögon tillräckligt bra för syn.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback