Reklam

Häcken - Malmö FF: 1

Matchcenter
18 april 2021 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
16 apr 2021 at 17:24 (Uppdaterad 18 apr 2021 at 16:59) 16/04
7
0
Chans (1-X-2): 40-30-30%
Spelvärde: 154,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Unibet Spela nu hos Unibet

Häcken som är tippade att sluta åtminstone topp tre i årets upplaga av Allsvenskan inledde med att förlora borta mot nykomlingarna Halmstad. Platt fall i premiären där de flesta hade räknat med att klubben från Hisingen skulle lämna med alla poängen. Men med ett HBK som stängde till det defensivt visste inte Häcken vad de skulle göra och blev tafatta framåt. Men oavsett om det såg illa ut i premiären är Häcken ett tillräckligt bra lag att lyfta sig från detta.

Det var Hammarby som inledde målskyttet i säsongspremiären när lagen möttes i Malmö och den något skakiga försäsongen gjorde sig påmind. Det var Malmö som hade inlett matchen bäst med att pressa bortalaget. Vilket även gav utdelning då Malmö gjorde de två nästkommande målen och gick upp i ledning med 2-1. Hammarby kvitterade sedan genom Khalili som skruvade in en frispark, men lämnade planen med alla poäng gjorde Malmö efter att Knudsen definitivt punkterade matchen när han i minut 89 gjorde mål på hörna. Hemmalaget gjorde en stark offensiv insats men det var aningen problematisk i de defensiva leden.

Kolla alltid in vårat matchcenter!

Men genom att avgöra i ett så sent skede är imponerande

Inför mötet saknar Häcken, Martin Olsson, Leo Bengtsson och Peter Abrahamsson som alla är ute skadade och för Malmö är Veljko Birmancevic och Johan Dahlin borta.

En av säsongens förväntade skyttekungar, Jeremejeff har inte presenterat sig ännu och självklart förväntar vi oss att han kommer igång snart, för mot Malmö kommer det säkerligen bli lite mer öppnare i försvaret eftersom att Skåne-laget kan förlita sig mer på sin offensiv jämfört med nyuppflyttade Halmstad. Tippar dock inga stora siffror eftersom att matcherna mellan lagen inte brukar bjuda på några målfester. Båda lagen behöver lite tid på sig innan allt sitter och skaka av sig premiärnerverna. Tippar att Häcken kommer vara de som drar störst fördel av detta och vinner hemmamötet.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback