Reklam

Häcken - Djurgården: (AH: 0,0) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
24 juli 2022 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
20 jul 2022 at 11:07 (Uppdaterad 24 jul 2022 at 19:27) 20/07
24
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 41-30-29%
Spelvärde: 111,18%
Lägsta spelbara odds: 1,71
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
Bet365 Till Bet365

Helt jämna odds just i detta nu mellan Häcken och Djurgården inför söndagens riktiga toppmatch. Jag ser liten liten fördel hemmalaget och spelar ettan +0 asian hcp. Väljer att lägga spelet redan nu innan DIFs match i Europa Conference League på torsdagskvällen, då det mycket väl kan bli slitna spelare som eventuellt kommer påverka oddsen inför matchen i Göteborg.

Det finns väl en liten risk att någon klubb hugger Alexander Jeremejeff när som, men det får man väl ta isåfall. Han är fortsatt glödhet och satte dit två nya senast mot GIF Sundsvall när laget vann med 5-1.

En match där laget fullkomligt körde över och skapade med 70% bollinnhav, 27 chanser, 12 skott på mål och 19 hörnor. Otroliga siffror och ett fint självförtroende inför denna viktiga match mot DIF.

Detta Djurgården som även dom hittat en ruggig form med 4 raka segrar i bagaget. 5-0 senast mot Värnamo där Mange Eriksson hittade nät två gånger.

Kollar vi in head-tohead mellan lagen så tar det emot lite att spela Häcken då DIF är uppe i hela 6 raka segrar mot göteborgslaget i Allsvenskan. Vi får gå tillbaka till säsongen 2018 där vi hittar senaste segern för BKH (5-0).

Jag brukar istället vända på det här och tro det finns lite extra sug och fokus på revansch med en så svag statistik bakom sig. Och med den form Häcken är i nu så ska det inte spela någon roll alls.

Det som spelar roll mer tror jag är Djurgårdens cup-äventyr nere på Balkan. Tung match på tordagskvällen mot ett Rijeka i ett otroligt varmt Kroatien. Lägg till en retur på det nästa vecka och en liten viktig procent i fokuset kan vara på ett annat ställe än Bravida Arena.

Med ett utvilat hemmalag i storform, som förhoppningsvis har kvar Jeremejeff ser jag +0 som ett tryggt spel och synar. Tror DIF är väldigt nöjda med ett oavgjort resultat i en sådan här match medan hemmalaget ser chansen att göra ett litet ryck i toppen!

Häcken +0 asian hcp betyder pengarna tillbaka vid oavgjort och vinst om dom vinner.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback