Annons

Häcken - Degerfors: (AH: -1,75) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
4 september 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
30 aug 2022 at 20:33 (Uppdaterad 4 sep 2022 at 16:54) 30/08
7
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 34-33-33%
Spelvärde: 112,96%
Lägsta spelbara odds: 1,65
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-2
888sport Till 888sport

Det rullar på för gubbarna från Hisingen och det börjar lukta guld på allvar. Nu är nästa lag som ska städas av Degerfors. -1.75 asian hcp är spelet denna match.

Det dröjde till sista sparken innan Häcken avgjorde mot Älmhult i Svenska Cupen, men trots detta oroar det inte speciellt inför helgens match.

Förutom Brattberg i målet så roterade Högmo hela laget från senaste matchen mot Värnamo i Allsvenskan och vi kan räkna med en stark och utvilad elva på söndag.

Degerfors åkte till Huddinge och vann med 3-1. Rotation även här men ingen vidare insats trots avancemanget.

”Bruket” kommer från 6 raka nederlag på bortaplan i serien och man parkerar näst sist i bortatabellen med 1 vinst, 9 förluster och en målskillnad på 7-24. Den enda vinsten kom i Sundsvall där det sena hattricket av Saidi frälste, men han finns numera i Hammarby.

Stark vändning senast till 3-1 hemma mot Giffarna, dock vet vi hur kalla Sundsvall är för dagen så man ska nog inte dra allt för stora växlar av den prestationen. Innan såg vi laget totalt haverera mot ett inte allt för bra Bajen på Tele2 (5-1).

Tuff lina men på Bravida känns Häcken så pass starka just nu efter att ha krossat Värnamo (4-1) och Helsingborg (5-0) på slutet och verkligen bara malt ner sitt motstånd. Det lär bli liknande scenario den här eftermiddagen och med en Jeremejeff, som måste nämnas så kommer det bli jobbigt för Degerfors att stå emot trycket.

Ser inga tecken än på nervositet och choke-tendenser och jag tror alla förväntar sig tre hyfsat lätta poäng återigen. Tycker inte gästerna har den defensiven som krävs i sådana här matcher och det har vi sett bevis på flera gånger under säsongen.

Degen tar sina poäng på Stora Valla men på resande fot som nu har de ingenting att hämta. Tror på seger med minst två bollar men hoppas det kan rinna på ännu mer.

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback