Reklam

Häcken - Örebro: Under 3,0 Mål

Matchcenter
29 juli 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
28 jul 2018 at 22:41 (Uppdaterad 29 jul 2018 at 19:21) 28/07
26
0
Chance (over-exact-under): 20-30-50%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 1,40
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Man kan lugnt konstatera att Häcken hamnat i en mindre formsvacka. Fyra raka förluster inklusive Europa League-kval matcherna talar sitt tydliga språk. Det blev förlust med 4-0 mot Leipzig senast och nu är Häcken med största sannolikhet utslagna för det finns inte en chans att de vänder på hemmaplan. De måste nu istället fokusera på att bygga upp självförtroendet i Allsvenskan så att de inte blir inblandade i bottenstriden. 

Örebro gjorde det strålade under vårsäsongen men efter VM-uppehållet har de fått en tung start. De har radat upp tre förluster och nu har de ytterligare en tuff bortamatch mot Häcken. Spelregisören Nordin Gerzic är fortsatt avstängd efter skallningen mot Göteborg och det är såklart tungt avbräck för ett Örebro som saknar självförtroende.

Speltips:

Båda lagen är i samma sits inför den här matchen, båda måste börja om och börja plocka poäng och således bygga upp självförtroendet. Därför tror jag att båda lagen kommer lägga mer fokus på defensiven. Häcken har sedan tidigare visat prov på tung defensiv struktur men i de senaste matcherna har de hamnat utanför det spåret. Nu gäller det bara att hitta tillbaka känslan där bak och då kommer även segrarna att komma. Samma gäller egentligen Örebro som även de har ganska bra försvarspel när formen är bra. Jag tror som som sagt på en stäng match och därför kommer jag spela under 3.0 mål till 1.71 i odds hos Unibet.

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback