Reklam

Häcken - Örebro: Över 2,5 Mål

Matchcenter
29 juli 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
28 jul 2018 at 13:31 (Uppdaterad 29 jul 2018 at 19:21) 28/07
39
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 103,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Två formsvaga lag som ska möttas i Allsvenskans femtonde omgång. Halvvägs in i serien där Örebro ligger på en niondeplats precis före Häcken. Örebro öppnade säsongen riktigt vasst och låg med i toppen till VM-uppehållet. Efter uppehållet har man inte lyckats skramla ihop en enda poäng på tre matcher och halkat ned i tabellen. Dock mot tufft motstånd! ÖSK har också tappat mittbacken Hines Ike till Belgien som har varit given startspelare under säsongen och varit en av stöttepelarna i försvaret. 

Häcken är riktigt hemmastarka och är tillsammans med AIK de enda lagen som inte förlorat på hemmaplan under första delen i Allsvenskan. Offensivt lag som har Paulinho i skytteligaledning med sina nio mål. Längst fram har man också Kamara som är riktigt stark framför mål och tuff för försvaret att tampas med. Kamara har även spelat i ÖSK innan nuvarande klubben Häcken. 

Häckens senaste matcher har varit målrika där det har blivit över 2,5 mål i de senaste sex matcherna. I och med att Örebro har tappat en viktigt spelare i försvaret och spelar med en trebacklinje kan man bli skakiga bakåt och släppa till mycket. Tror på en målrik, underhållande match spelar över 2,5 mål i matchen!

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback