advert

Häcken - Kalmar

23 oktober 2016 at 19:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Häcken på hemmaplan är alltid en målgaranti känns det som, lär inte vara någon skillnad här. Kalmar är i bra form trots förlusten mot Örebro senast, man har flera ordinarie backar borta nu. Tror vi kommer få se en del mål här.

Ja laget från Hisingen fick "bara" 1-1 borta mot Jönköpings Södra senast vilket kanske var ett rättvist resultat även om chanser till fler mål fanns. Samtidigt så spelade man på naturgräs och det är ett underlag som Häcken kanske inte trivs som bäst på, det gör man dock verkligen hemma på BRAVIDA Arena där vi har konstgräs. Här är man alltid offensiva och vill framåt till varje pris. Senaste 3 hemmamatcherna har slutat 3-1, 2-2 och 2-4. Kan rabbla upp ett gäng hemmamatcher till som har lika mycket mål i sig. Tror inte man är nöjda med den placering man har för tillfället som är 9a.

Man har defensive mittfältaren Abubakari avstängd här vilket är ett tungt avbräck i defensiven. Även anfallaren Kamara är avstängd. Men det som är positivt är att Paulinho var tillbaka senast och fick dessutom skjuta in en straff, förövrigt sällan han går mållös.

Om vi kollar till Kalmar så har man gjort en riktigt bra höst och är uppe på en 7e plats för närvarande. Innan förlusten mot Örebro senaste med 2-1 på bortaplan så hade man 4 raka segrar där man gjorde 10 mål framåt vilket är mer än 2 mål i snitt per match. Man var även bra senast mot Örebro också men en utvisning gjorde så att man förlorade matchen till slut annars kunde man mycket väl vunnit igen. Jag tror man kommer gå för seger här också, varför skulle man inte i den form man är i just nu liksom. bara fortsätta på den inslagna vägen.

Man har dock defensiva bekymmer här. Ordinarie högerbacken Nouri och mittback Biskupovic är båda avstängda, sedan tidigare är ytterback Agardius långtidsskadad. Alltså 3 ordinarie backar från början. Såklart det lär märkas när man möter ett av ligans offensivaste lag på bortaplan. Ring har varit sjuk men lär vara tillbaka här och det är ett plus för offensiven

Häcken är alltid offensiva på hemmaplan och brukar göra en del mål och nu Paulinho tillbaka. Kalmar är i bra form och jagar högre en placering men har flera ordinarie backar borta här. Tror att ett överspel är en bra startposition för denna match. Över 2.75 mål till 1.83 spelas hos Unibet. Framåt nu!!
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback