Reklam

Häcken - Djurgården: 1

Matchcenter
21 april 2019 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
16 apr 2019 at 14:59 (Uppdaterad 21 apr 2019 at 16:52) 16/04
44
0

Fotboll Allsvenskan Sverige

Chans (1-X-2): 60-30-10%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-1
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Talar för spelet
  • Senast DIF vann borta mot Häcken var 2006.
  • Häcken var ett av de bättre hemmalagen förra året. Man hade 9 insläppta på 15 spelade hemma.
  • Djurgården var ett hönshus mot Göteborg i måndags. Det håller inte mot lag som Häcken.
  • Paulinho har hittat målet. Står redan på 3 mål på lika många spelade.
Talar emot spelet
  • Djurgården var ett av seriens bättre bortalag förra säsongen.
  • DIF får tillbaka viktiga högerbacken Witry. Han behövs, med tanke på det virriga försvar DIF visade upp sist.
  • Efter den bedrövliga insatsen mot GBG så kommer DIF garanterat ut med en annan mentalitet här.

Häcken tar emot Djurgården på söndag i omgång 4 av Allsvenskan.

Ett Häcken som startat riktigt bra. Kryss i premiären borta mot Malmö. Därefter vinst hemma mot Helsingborg samt borta mot Falkenberg. Man har ett riktigt bra lag igen i år och ska man nu få vinna det efterlängtade guldet?

Häcken med Toivio och Lindgren där bak är, med snabba ytterbackar i form av Ekpolo och Andersson. Framåt är det gamle räven Paulinho som fortfarande levererar samt Jeremejeff och Yasin. På mitten huserar slitvargarna Faltsetas och Friberg tillsammans med playmakern Mohammed. På bänken finns kvalitet att kasta in i form av Celik, Berggren eller Irandust. Alm har ett riktigt bra lagbygge, där ett guld vore på sin plats efter att ha slutat 2a som bäst tidigare.

Häcken kommer med samma lag som besegrade Falkenberg borta senast.

Inbördes mot Djurgården så har man inte förlorat hemma sen 2006. Totalt 2 förluster genom tiderna hemma. En av de svåraste bortamatcherna DIF har genom historien alltså.

Paulinho trivs bra mot Djurgården. Han gör oftast mål när dessa möts. Förra säsongen gjorde han 2 i hemmavinsten (5-0) och 1 i bortamötet.

Djurgården är väldigt ojämna. Man spelade riktigt bra mot Örebro borta, men jag tror det handlade mest om att Örebro var så urusla där.

I öppningsmatchen mot Sundsvall fick man endast 2-2 och var bara bra första 25. Mot Göteborg igår var man absolut inte värda 3 p. Trots en man mindre så pressade Gbg DIF som hade svårt att skapa något alls. Man uppträdde som ett div 5 lag. 

Tycker man saknar tyngd på mittfältet. Buya Touray är en egoist som bara ser målet och värst av allt, han firar ensam ett mål, som helt och hållet var Rings efter fint förarbete. Han saknar spelförståelse och en passningsfot. Man kan vara hur snabb som helst, men jag håller inte Touray högt. Förstår att han inte fått speltid i Belgien..

Ajdarevic? Vad gör han nere vid backlinjen och hämtar bollar?? Han var ett skämt mot Göteborg, och jag vet att han inte är populär inom laget pga hans brist till arbetsinsats på träning och match. Han går/joggar runt och tror han är nån stjärna.

DIF får tillbaka Witry till denna match, men med sådan offensivlusta han visar, så kommer Paulinho såra DIF enormt. Frågan är om Witry vågar fylla på som han normalt gör?

Nej, Häcken är alldeles för bra. När man får nästan 2 ggr pengarna så måste det spelas!

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback