Reklam

Häcken - AIK: Draw no bet: 1

Matchcenter
15 september 2019 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
9 sep 2019 at 18:12 (Uppdaterad 15 sep 2019 at 16:51) 09/09
74
0
Chans (1-X-2): 45-30-25%
Spelvärde: 112,80%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
Svenska Spel Spela nu hos Svenska Spel

Nyckelfaktorer:
- Adu är avstängd i AIK
- Stigande form på skicklige Paulinho
- Inga större avbräck i Häckens trupp

Häcken har smugit med i toppen av Allsvenskan denna säsongen och är just nu bara fyra poäng bakom Djurgården. På senare tid har man blivit av med anfallaren Jeremejeff och ersatt honom med Gustaf Nilsson en liknande spelartyp. Men när Jeremejeff lämnat är det Paulinho som har klivit fram och är riktigt het för tillfället och gjort 3 mål och 1 assist senaste två matcherna. Formen på laget överlag väldigt bra och har senaste 5 matcherna 4 segrar och 1 oavgjord. Jag har under säsongen varit inne mycket på att Häcken viker ner sig mot de stora lagen i serien. Poängtappen kommer mot de stora lagen och kör ofta över de andra lagen. Men de har fortfarande ändå bara två förluster på hemmaplan denna säsongen mot Djurgården och mot IFK Göteborg där de inte förtjänade att förlora efter kontroversiell utvisning på Yasin.

AIK har gjort det väldigt bra denna säsongen också där man endast ligger en poäng bakom Djurgården. AIK har varit väldigt starka på bortaplan (näst bäst i serien). Men i denna matchen är Adu avstängd och enligt mig AIKs absolut viktigaste spelare. Han är grunden i Norlings kompakta defensiv och är omöjlig för dem att ersätta. Det kommer att märkas att Adu är borta. AIK har matchats hårt vilket märktes när Sebastian Larsson började med att träna på egen hand i början av landslagssamlingen med anledningen att han var sliten. Nu har de andra spelarna fått vila men Sebastian Larssons har inte fått vila.

Det är en tuff bortamatch för AIK och matchen spelas på konstgräs vilket är en fördel för Häcken. Avbräcket på Adu är större än vad marknaden har prisat in och tycker det finns spelvärde just nu på Häckensidan och väljer pengarna tillbaka på oavgjort som jag tycker finns spelvärde på till 1,84

 

  • Stryktipset och Topptipset
  • Bomben och Lången!
  • Svenska folkets spelbolag

Kommentarer

Feedback