Annons

Haase/Middelkoop - Arevalo/Rojer: 1 - Speltips

23 januari 2023 at 06:00 - Tennis, Australien - Australian Open
21 jan 2023 at 17:11 (Uppdaterad 23 jan 2023 at 08:18) 21/01
106
+1
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 153,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Jag tycker egentligen den här matchen har alla faktorer som krävs för att det ska vara ett riktigt bra spel. Och så, ja då ska man väl spela.

Arevalo/Rojer är rankade delad sexa i världen och är därmed världens tredje högst rankade par. En ranking ljuger aldrig. Eller ja, så ska man ju säga. Men man kan också säga att de var förra säsongens mest överpresterande par som ovanpå det hade ett år då precis allt flöt. I grunden är de två spelare som sladdat på atp-touren under flera år. Eller ja, Rojer har sladdat, Arevalo har haft lite svårt att etablera sig på atp-touren.

De har fått ihop det otroligt bra tillsammans. De är ett starkt par. Men jag tycker också man måste ha i bakhuvudet. De är egentligen inte bra nog för att ligga där de ligger rankingmässigt och därför är det ofta intressant att titta på skrällar i deras matcher.

Rojer spelar sin tennis för Holland. Han känner de här motståndarna jätteväl. Och när de spelat Davis Cup har han ofta varit petad, för att han helt enkelt inte hålls sådär jättehögt. Det lär medföra att de här motståndarna nog inte direkt har någon jätterespekt för honom. Och Arevalo, det är nog inte många som har någon överdriven respekt för honom.

Haase är en jätteduktig dubbelspelare som nu ställt om till att satsa på dubbel. Middelkoop är runt 20 i världen på den individuella rankingen i dubbel. Han är inte alls långt ifrån de här motståndarna. 

Jag tror det är jättechans på skräll. Matchen är jämn kvalitetsmässigt. Det luktar små mareginaler lång väg. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback