Reklam

Guldbollen: Victor Nilsson Lindelöf

11 november 2019 at 20:00 - Fotbollsgalan
28 okt 2019 at 13:00 (Uppdaterad 12 nov 2019 at 03:52) 28/10
122
0
Chans: 47%
Spelvärde: 211,50%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 10/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Fotbollsgalan

Fotbollsgalan och jag tycker det här oddset är helt sjukt verkligen. Det ses som att det är massor av spelare som kan få Guldbollen om man ser oddsen. Men Guldbollen ska gå till Sveriges bästa fotbollsspelare. Det är kriterierna och helt ärligt, Kristoffer Olsson, Robin Quaison, Robin Olsen, Marcus Danielsson, de är inte Sveriges bästa fotbollsspelare. Då hade de inte spelat i de lagen de spelar i. 

Sverige har en spelare som spelar i en riktig världsklubb och det är Victor Nilsson Lindelöf. Det finns faktiskt ingen annan som är ens i närheten av att spela i en sån klubb. Lindelöf har under det senaste året också etablerat sig i Manchester United på ett mycket starkt sett och är nu given som mittback i deras startuppställning. Danielsson är given i Djurgården, fint så, men det är en viss skillnad.

Zlatan då?

Zlatan är med i diskussionen och han är faktiskt favorit till att få priset just nu hos Coolbet. Jag tycker också han borde få det. Han är antagligen fortfarande en bättre fotbollsspelare än Lindelöf, men det känns inte som ett beslut juryn vill ta. Zlatan fick priset 10 år i rad fram till 2016, 11 gånger totalt. Sen dess har Andreas Granqvist och Lindelöf fått det. Inte för att de varit bättre spelare än Zlatan utan för att man helt enkelt inte vill ge det till Zlatan längre. Att nu återigen ge priset till Zlatan, utan att han presterat särskilt mycket mer än han gjort de senaste två åren när han inte fått det, vore lite av ett underbetyg till svensk fotboll och med tanke på vilka som sitter i juryn tror jag inte att man vill dela ut detta underbetyg. 

Jag tror inte Zlatan får det. Att ge det till någon annan än Lindelöf i så fall vore ett otroligt märkligt beslut. Jag tycker som sagt oddset är helt fantastiskt.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback