Reklam

Grupp B - Vinnare

11 juni 2016 at 20:00 - EM 2016
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 26 maj 2017 at 10:16) 07/04
Grupp B i sommarens EM i Frankrike består av England, Ryssland, Slovakien och Wales. En mycket intressant grupp där England sticker ut som klar gruppfavorit, efter dem kommer det att bli en jämn kamp om avancemanget ifrån gruppen. Slovakien har imponerat under uppladdningen inför EM, Wales förlitar sig mycket på den stora stjärnan Gareth Bale medans Ryssland i och med tränarbytet fått fart på spelet sedan Fabio Capello lämnade.

England mot gruppseger

Roy Hodgson och England tog sig till EM i Frankrike efter att ha imponerat stort i kvalet. Under uppladdningen inför mästerskapet har man hållit kvar vid samma fina form med fyra segrar av fem möjliga. Man kommer till mästerskapet med ett ungt och något oerfaret lag, ett lag som däremot är fullt av potentiella matchvinnare.

En glödhet Jamie Vardy, skyttekungen Harry Kane och en supertalang i form av Delle Alli är bara en del av vad England kan ställa upp med. Man är och ska med all rätt vara favoriter till att vinna denna grupp. I första matchen ställs man emot den på förhand tippade grupptvåan, Ryssland, och vid en vinst där så ska det mycket till för att man ska släppa förstaplatsen.

Unibet erbjuder i skrivande stund 1.85 på England som gruppsegrare, ett spel som måste anses klart spelvärt.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback