Reklam

Grums - Skövde: 1

24 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
24 okt 2018 at 16:13 (Uppdaterad 24 okt 2018 at 22:13) 24/10
55
0
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 117,42%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Unibet Spela nu hos Unibet
I Billerudshallen i Grums ikväll så kommer Skövde på besök. En match som kan komma att bli väldigt viktig då det är jämnt mellan alla mittenlag. Jag kommer som senast att fortsätta spela emot Skövde och tror att hemmalaget har bra chans.

Grums vann faktiskt senast på bortaplan mot Arboga med 4-2. Man var kanske inte det spelförande laget, men man spelade smart, utnyttjade sina lägen och hade ett bra försvarsspel. Idag siktar man på att bygga vidare på segern senast. Hemma i Grums är man starka, även om man åkt på två storförluster mot Borlänge och Tranås. Skövde spelade jag emot senast igen och då fick vi betalt på ett högt odds på Malung. Idag åker man till Grums och det är väl en klart svårare match än att möta Malung på hemmaplan. Skövde har ju tappat en hel del rutin ifrån förra säsongen, men man har trots sina förutsättningar gjort det helt okej. På slutet har man haft problem med sitt målvaktsspel med tanke på att förstemålvakten Viktor Andersson har opererat fingret. Man har plockat in Hugo Fagerblom som ersättare under tiden och är han spelklar till kvällens match så är det ett plus såklart, men hur är hans form då han varit klubblös under hösten och inte spelat några matcher? I vilket fall, Grums på bortaplan är ingen lätt match och vi har fått fel favorit igen.

Talar för spelet

  • Hemmaplan. Grums är starka i Billerudshallen. I matchen mot Mariestad var man värda vinsten då man var klart bättre till exempel. Dessutom är Skövde svaga på resande fot.
  • Formen. Grums har vunnit tre av sina fem senaste, men spelet har varit helt okej i alla dessa matcher. Håller man sig borta från skador under vintern så är man ingen lätt match för någon.
  • Skövde slog Forshaga borta med 5-4 på straffar, men det handlade väl mest om att Forshaga slarvade bort det. Grums är bättre bakåt och Skövde kommer inte få lika klara lägen.

Talar emot spelet

  • Skövde har en ganska vass förstafemma med Henrik Thegel i spetsen. En spelartyp och målskytt som Grums kanske saknar lite.
  • Skövde har en hög kapacitet när de får det att stämma? De är väldigt ojämna, men har ändå plockat poäng mot några topplag, samtidigt som man tappat poäng mot lag som inte alls är bra på den här nivån.

Jag tycker det här spelet känns bra. Grums ska inte vara underdogs på hemmaplan mot Skövde, definitivt inte ifall Adam Schultz får förtroendet igen i kassen för bortalaget. Jag testar Grums att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.06 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback