Reklam

Grigor Dimitrov - Fernando Verdasco: 1

Matchcenter
24 april 2019 at 18:15 - Tennis, ATP
Pista Rafa Nadal, Real Club de Tenis de Barcelona
24 apr 2019 at 10:26 (Uppdaterad 24 apr 2019 at 20:35) 24/04
59
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Barcelona. Underlag: Grus.

Verdasco lite bättre den här veckan kanske? Han slog sin bästis Lopez i första omgången, en välkommen matchvinst för honom. Men att det skulle indikera någon slags form? Mycket tveksamt.

Dimitrov har precis som Verdasco svag form, men han känns lite på väg uppåt. Positivt för honom att det nu är grus, och det känns förhållandevis troligt att han kommer höja sig lite framöver. 

Dimitrov har tappat mycket på rankingen på sistone och är nu till och med efter Verdasco. Skadeproblem en del av det, men inte bara. han har inte varit lika bra det senaste året som han tidigare varit. Däremot måste man förstås också se till vilken spelare han i grunden är. Verdasco har legat och skvalpat runt plats 40 på rankingen i flera år nu. Dimitrov har under samma period ofta varit inne på topp-10. Det syns inte på rankingen just nu, men i grund och botten är Dimitrov den klart bättre spelaren av dem.

3-3 i inbördes möten, jämnt där.

Hur man än vänder och vrider på det håller jag Dimitrov som favorit på att han i grunden är bättre, och att Verdascos form känns sämre, han har varit riktigt, riktigt dålig i sina senaste matcher.

Högst odds just nu hos Bethard som i vanlig ordning har högst odds av alla spelbolag på matcherna på ATP-touren. Just nu 500 kronor boost om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback