Reklam

Granada - Tenerife: Granada Ö1,5 Mål

Matchcenter
3 februari 2018 at 20:30 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio Nuevo Los Carmenes
3 feb 2018 at 11:09 (Uppdaterad 3 feb 2018 at 20:58) 03/02
65
0

Chans: 58%
Spelvärde: 116,58%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 8/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Estadio Nuevo Los Carmenes står som värd när Granada välkomnar Tenerife under lördagskvällen. Hemmalaget har en av ligans vassaste anfall och möter nu ett defensivt vingklippt bortalag. Här ska vi kunna få se minst två hemmamål till ett bra odds!

Granada halkade ur La Liga förra säsongen och siktar nu på att ta sig tillbaka med en riktigt stark trupp. Formen är dock något tveksam och laget har halkat ner till en 8:e plats med tre förluster på de fyra senaste omgångarna. Samtliga förluster har dock kommit på bortaplan där Granada inte alls är som bäst. Inför de egna fansen på Los Carmenes har det sett desto bättre ut där laget har facit 8-2-1 tillsammans med en målskillnad på 23-10. Man gick mållösa i hemmapremiären mot Albacete (0-0) men efter detta har man gjort mål i tio raka hemmamatcher och i nio av dessa har man gjort minst två mål. Det finns en urstark offensiv hos hemmalaget där spelare som Adrian Ramos, Darwin Machis och Joselu håller riktigt hög klass i den spanska andraligan.

Tenerife har inte gått allt för starkt den här säsongen då laget placerar sig på en mittenposition i tabellen. De har endast tre poäng till godo på Almeria under nedflyttningsstrecket så de får nog fokusera på att ordna ett nytt kontrakt istället för att sikta mot La Liga. Formen är precis som hos Granada tveksam då laget plockat en poäng på de tre senaste matcherna. Starkt att hålla nollan på hemmaplan mot offensivt starka Valladolid (0-0) senast men samtidigt ska det nämnas att skytteligaledaren Jaime Mata inte fanns med där. Dessutom är Tenerife betydligt svagare i det defensiva på bortaplan än hemma. Till dagens match har man även två tuffa avbräck i backlinjen då varken mittback Jorge eller ytterback Camille kommer till spel. Dessutom så saknas fortfarande anfallaren Longo och det tror jag innebär att Tenerife blir ännu mer tillbakapressade.

Talar för spelet:

  • Granada har varit riktigt starka på hemmaplan den här säsongen där de gjort minst två mål i 9 av 11 matcher. 
  • Inga offensiva bekymmer hos hemmalaget som dessutom förstärkt med dansken Hjulsager från Celta Vigo.
  • Tenerife har haft det jobbigt defensivt på bortaplan där de släppt in merparten av sina mål. 19 av 28.
  • Gästerna har två riktigt tunga avbräck i backlinjen då varken Jorge eller Camille kommer till spel. Två givna startspelare en normal dag.

Med den offensiv som Granada har, tillsammans med defensiva bekymmer hos Tenerife, så tycker jag att detta är ett riktigt bra spel. Vi kastar in en högre insats på att hemmalaget gör minst två mål till 2,01 hos Betsafe!

/[email protected]

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback