Reklam

Granada - Mallorca: Över 2,5 Mål

Matchcenter
14 oktober 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio Nuevo Los Carmenes
14 okt 2018 at 17:18 (Uppdaterad 14 okt 2018 at 22:37) 14/10
39
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
Unibet Spela nu hos Unibet
Toppmatch i den spanska andraligan under söndagskvällen där Granada tar emot nykomlingen Mallorca hemma på Los Carmenes. Två lag som står för en offensiv fotboll och därför har jag goda förhoppningar om att få se en del mål till trevligt odds.

Granada har fått en mycket bra start på säsongen då laget placerar sig på en tredjeplats i tabellen med 17 poäng på kontot. Nyckeln till framgång har utan tvekan varit det offensiva spelet då Granada gjort hela 16 mål framåt, vilket är bäst i hela ligan så här långt. Av dessa mål har 10 gjorts på hemmaplan och det tycker jag skvallrar en del om spelstilen de har på Los Carmenes. Det är oftast full gas framåt och mot ett offensivt Mallorca så tror jag därför att vi kan få se en väldigt underhållande match. Det ska även nämnas att Granada nu har fem raka matcher som klivit över 2,5 mål. Kikar vi till skadeläget så saknas Fran Rico och Alberto Martín till dagens match men det är inga större avbräck.

Mallorca är nykomlingar i Segundan och laget har stått för en pigg start på säsongen med en sjätteplats och 14 poäng på kontot. En del problem med målskyttet i början på säsongen men det lossnade ordentligt i senaste omgången hemma mot Tenerife (4-1) och "mallis" är ett lag som verkligen står för en offensiv fotboll. I senaste matchen visade de även sin styrka i kontringsspelet och där kan de skapa oreda för Granada idag. Defensivt har gästerna endast släppt in sju mål så här långt men jag tycker att det är för mycket sett till vilka lag de ställts mot. Här får de vara betydligt bättre om de ska hålla Granada tillbaka. Inte heller några större avbräck hos gästerna som kan ställa upp med samma elva som senast.

Det brukar bli målglada matcher mellan dessa lag och jag tror det kan bli ett målkalas även idag. Unibet erbjuder fina 2,30 för över 2,5 mål i matchen och det tycker jag är för högt. En insats strax över medel åker in!

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback