Reklam

Graeme Dott - Jack Lisowski: Under 0,5 Games

29 juli 2018 at 11:00 - Snooker, Ranking Events
29 jul 2018 at 10:28 (Uppdaterad 13 mar 2019 at 14:31) 29/07
7
0
Chans (över-under): 45-55%
Spelvärde: 110,55%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
1xBet Spela nu hos 1xBet

Tredje speldagen och dags för kvartsfinaler i Riga Masters. Underbarnet Jack Lisowski ställs mot 2006 års världsmästare, skotten Graeme Dott. Engelsmannen har plockat två mindre erfarna kineser, bästa kompisen Oliver Lines samt Ian Burns, en spelare så anonym och tråkig att han troligen är mest känd för att dela efternamn med Simpson-karaktären Montgomery ("Mr Burns"). 

Trots relativt klent motstånd har Lisowski inte tänt till så som förväntat. På fyra matcher har han skapat elva 50-serier, vilket är bra, men bara en hundraserie (century). Har han inte lyckats bättre mot godkänt motstånd har jag svårt att se honom göra det mot en spelare som Graeme Dott.

Graeme Dott har endast tappat tre frame på fyra matcher i turneringen, men även här mot relativt svagt motstånd. Trots tre (!) stycken 4-0-segrar han han bara mäktat med totalt fyra 50-breaks. Dott har dock aldrig varit känd som en breakbuilder, utan som en taktiker. Han ska ha bra chans att störa Lisowski i den här matchen men oddset blev snabbt nedspelat.

Jack Lisowski är svag favorit i matchen och kan mycket väl vinna med stora siffror. Spelet i respektive frame kommer dock bli låst och betydligt mer defensivt upplagt än tidigare i turneringen. Det är Graeme Dotts enda chans att vinna och så han kommer spela matchen.

Spelet är att det inte ska bli något century i matchen.

  • Enormt utbud av spel
  • Höga odds

Kommentarer

Feedback