Reklam

Gombos - Jarry: 1

17 september 2021 at 19:00 - Tennis, Davis Cup
17 sep 2021 at 09:27 (Uppdaterad 19 sep 2021 at 07:30) 17/09
39
+1
Chans (1-2): 68-32%
Spelvärde: 118,32%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Davis Cup, alltid bra att ha koll på vilka som har hemmaplan och därmed får välja underlag. Slovakerna har gjort ett bra val här.

De är lite grusberoende kan man säga, Chile. Egentligen alla chilenska tennisspelare är extremt grusspecialiserade och deras nuvarande bästa spelare, Garin och Jarry är inga undantag direkt. Jarry borde egentligen klara hardcourt med sin fina serve, men hans svingar är för stora och han är lite för långsam för hardcourt. Tittar man på hans siffror på underlaget så är de verkligen hemska. I alla fall på senare år. Tidigt i karriären var han faktiskt helt okej på hardcourt på lägre nivå, men på senare år har det inte fungerat för honom. Varit borde länge också, Jarry. Han har varit dopingavstängd. Kommit tillbaka på ett imponerande sätt, men han har nog ändå en bit kvar till sin högsta nivå.

Gombos klarar hardcourt och grus lika bra. För mig är han som bäst inomhus som det är här. Förutsättningarna ska vara optimala för honom här och hemmaplan skadar förstås inte.

Jämna spelare skulle jag säga, förutsättningarna talar för Gombos och därmed blir oddset riktigt fint.

Högst, hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback