Reklam

Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder: 2

Matchcenter
26 november 2019 at 04:30 - Basket, USA - NBA
Chase Center
25 nov 2019 at 13:39 (Uppdaterad 26 nov 2019 at 06:46) 25/11
44
0
Chans (1-2): 29-71%
Spelvärde: 107,92%
Lägsta spelbara odds: 1,41
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
NBA
  • Man måste imponeras av Warriors. De kämpar, och coach Kerr gör ett imponerande jobb. Att han ens orkar vara kvar inför den ökenvandring som väntar imponerar bara det. Mäktigt, men det ändrar inte det faktum att de är helt värdelösa.
  • Durant lämnade inför säsongen. Thompson är borta länge, hela säsongen snudd på garanterat. Curry har brutit handen, troligen borta hela säsongen. Russell, deras enda goda tillskott till i år, saknas här. Och Green, försvarschefen, är troligen borta här. De saknar alla sina bra spelare. Det låter hårt, men så är det faktiskt. De hade fyra bra spelare i sin uppställning inför säsongen. I övrigt såg det fruktansvärt tunt ut. Nu saknas alla fyra, och då är det bara det där tunna kvar. Och det är inte så bra.
  • Thunder viftade med sig några matcher i början men har nu parkerat i botten. De har 5-11, Warriors har 3-14. Med Green och Russell, som är de spelare som Warriors realistiskt sett kan få tillbaka, skulle de här lagen vara jämna. Nu är det dock ett Warriors helt utan bra spelare, och då blir Thunder faktiskt ganska mycket bättre.
  • Thunder i princip skadefritt. Det kan man inte direkt säga om Warriors som faktiskt också saknar sina bästa rollspelare. De har sju spelare på skadelistan och behövt kalla in spelare från farmarligan för att få ihop truppen. De ska inte kunna vinna.
  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback