Reklam

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers: 1

Matchcenter
25 oktober 2019 at 04:30 - Basket, USA - NBA
Chase Center
21 sep 2019 at 14:40 21/09
18
0
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 108,87%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
NBA
  • Man ska så klart hänga med på förändringar i lagen och Warriors tappar hur mycket som helst i slagstyrka när Durant nu lämnat men det andra är kvar plus att man fått in Russell. Märkligt nog nämns knappt Warriors bland favoriterna i år. Det är vansinnigt. De är långt ifrån så bra som de varit under de år när de varit överlägsna men de har fortfarande tre av ligans absolut bästa spelare på tre olika positioner i Curry, Thompson och Green. Lägg till Russell som är nära superstjärnestatus. Det finns fortfarande stora resurser.
  • Clippers har ett mycket starkt lag men kanske att allt inte kommer fungera från första början och för mig möter man här också ett av de absoluta topplagen på bortaplan. Att det är helt jämna odds i matchen känns tveksamt.
  • Maan ska vara medveten om att Thompson som skadade sig i slutspelet inte kommer spela den här matchen. Stort avbräck för Warriors. Clippers är därmed det lite bättre laget men det här är den andra matchen för året och Clippers kommer med sina nya spelare ännu inte vara samspelta. Hemmaplansfördel för Warriors också så klart och jag har dem som favoriter här.
  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback