advert

Gojowczyk-Stakhovsky

3 februari 2017 at 17:30 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:25 07/04


Tillbaka på vinnarspåret igen efter att dubbelmatchen under eftermiddagen suttit. Nu ännu en eftermiddagsmatch. Quimper, Frankrike är spelplatsen och underlag är hardcourt.

Singel den här gången och vi väljer Gojowczyk mot Stakhovsky. Egentligen allt handlar om form här. Delvis om Gojowczyks mycket fina form. Han har börjat året jättebra och faktiskt bara förlorat en match än så länge. En match han gav upp i första set så många vinster och inte mycket torsk för honom i år. Jätteduktig inomhus, Gojowczyk. Man kan nog kalla honom för inomhusspecialist och när han är formstark är han en av de bästa spelarna på challengertouren när det gäller inomhusspel.

Stakhovsky, precis tvärtom. Han inledde säsongen dåligt med att förra veckan förlora redan i andra omgången i Rennes mot Kavcic och det efter att ha varit snudd på underlägsen Boutillier i första omgången. En helt klart dålig insats på det hela taget. Den här veckan har han krånglat sig hit genom att vända underlägen mot både Hemery och Lopez-Perez. Två tresetsvinster mot svagt motstånd och han har helt enkelt inte sett bra ut.

I grunden jämnt mellan dessa två kvalitetsmässigt när det gäller inomhustennis men stor, jättestor, formfördel för Gojowczyk vilket avgör saken. 1.73, fint.
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback