Reklam

Girona - Real Valladolid: Girona Ö1,5 Mål

Matchcenter
17 augusti 2018 at 20:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadi Municipal de Montilivi    Guillermo Cuadra
17 aug 2018 at 17:49 (Uppdaterad 18 aug 2018 at 23:38) 17/08
23
0
Chans: 54%
Spelvärde: 106,92%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Äntligen dags för spansk fotboll och vi sparkar igång säsongen på Montilivi där Girona tar emot nykomlingen Valladolid. Girona imponerade förra säsongen och brukar spela en väldigt offensiv fotboll inför de egna fansen. Får vi se minst två hemmamål?

Girona spelade en riktigt fin fotboll under fjolårssäsongen och landade till slut på en 10:e plats i tabellen. Lite snöpligt kanske med tanke på att katalanerna hade häng på en europaplats, men samtidigt en grym prestation med tanke på att de var nykomlingar. Nu laddar de inför en ny säsong och man gör det med i stort sett samma trupp som under förra säsongen, vilket är en klar fördel så här i början av säsongen. Ny tränare förvisso men det ser jag bara som positivt för mitt spel då Eusebio gillar en offensiv fotboll. Ser vi till träningsmatcherna inför detta så har även Girona gått väldigt starkt i den offensiva delen. Kryss i genrepet mot Levante (3-3) och tidigare på försäsongen har de bland annat mosat Tottenham (4-1). Väldigt kvicka spelare framåt och sedan har de en otrolig styrka i luftrummet med Stuani, Bernard och Juanpe.

Valladolid landade först på en 5:e plats i den spanska andraligan förra säsongen, men lyckades ta sig till La Liga via ett långt playoff. Först slog de ut Sporting Gijon över två matcher och sedan var det Numancia som fick se sig snuvade på en plats till högstaligan. Givetvis har Valladolid stärkt upp laget inför kommande säsong men vi ska komma ihåg att de tappat Jaime Mata. Han gjorde hela 35 mål under fjolårssäsongen och kommer givetvis saknas en hel del. Kikar vi defensivt så var den katastrofal förra säsongen och frågan är om den kommer vara så mycket bättre nu. Det har inte lagts några större slantar på den biten och då kan det bli svårt att orka stå emot lag av den här kalibern. Valladolid har gjort det riktigt bra på försäsongen med endast en förlust, men samtidigt har motståndet varit riktigt dåligt. Det kan vara en nackdel när det nu drar igång på allvar.

Jag tror på full gas framåt från Girona och då ska vi kunna få se minst två hemmamål på ett svagt Valladolid. Girona Över 1,5 Mål spelas därför med en medelinsats till 1,98 hos Unibet!

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback