Reklam

Girona - Real Betis: Över 2,5 Mål

Matchcenter
13 april 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadi Municipal de Montilivi    Santiago Jaime
13 apr 2018 at 20:16 (Uppdaterad 13 apr 2018 at 22:53) 13/04
43
0

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Fredagsmatch från La Liga och på förhand en mycket intressant sådan då Girona tar emot Betis hemma på Montilivi. Två offensivt skickliga lag och därför tror jag vi kommer bjudas på en del mål här till trevligt odds.

Girona har stått för en klart godkänd säsong i La Liga så här långt då nykomlingen placerar sig på en 8:e plats i tabellen med 44 inspelade poäng. Formen är dock något tveksam med en pinne på de tre senaste omgångarna, så nu vill det till att laget vinner om de ska ha chans på europaspel till nästa säsong. Därför förväntar jag mig ett väldigt offensivt hemmalag i den här matchen, speciellt efter bottennappet borta mot Sociedad (0-5) senast. Normalt sett mycket starkare på hemmaplan men de har en tendens att släppa till lite väl mycket, som i senaste hemmamatchen mot Levante (1-1) där chanserna haglade åt båda håll. Jag tror vi får se en liknande matchbild här och då ska det finnas goda chanser till minst tre mål.

Real Betis har haft en riktigt lyckad säsong så här långt då laget placerar sig på en 5:e plats i tabellen med 49 poäng på kontot. Ingen chans på Champions League men laget har ett fint utgångsläge till att få spela Europa League nästkommande säsong. Formen är även den mycket fin då laget kommer till spel med fyra raka vinster i ryggen. De har hållit nollan i tre raka matcher men samtidigt har de inte ställts på några större prov mot lag som Espanyol (3-0), Getafe (1-0) och Eibar (2-0). Här kommer de få jobba betydligt hårdare för att hålla nollan, då Girona har både fart i anfallet och en otroligt tyngd i luftrummet. Vi har även lite defensiva bekymmer hos bortalaget som saknar Amat och målvakt Adan.

Vi lär få se ett offensivt hemmalag här och även Betis ställer ut en ovanligt offensiv startelva på planen. Med förutsättningarna så måste vi gillade 1,90 som erbjuds för över 2,5 mål i matchen.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback