Reklam

Girona - Levante: (AH: -1,0) 1

Matchcenter
31 mars 2018 at 13:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadi Municipal de Montilivi    Ricardo De Burgos
31 mar 2018 at 10:53 (Uppdaterad 31 mar 2018 at 15:00) 31/03
58
0
Chance (1-X-2) including handicap: 35-35-30%
Spelvärde: 108,50%
Lägsta spelbara odds: 1,86
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Den spanska ligafotbollen är äntligen tillbaka och vi sparkar igång det hela med en lunchmatch från Montilivi där Girona tar emot Levante. Girona har imponerat på hemmaplan den senaste tiden och ska ses med goda vinstchanser mot behagligt motstånd.

Girona har onekligen imponerat den här säsongen då laget placerar sig på en 7:e plats i tabellen med 43 inspelade poäng på kontot. Något Champions League blir det inte men nykomlingen har goda chanser till att få spela Europa League nästa säsong om de håller uppe spelet. Förlust i senaste omgången mot Real Madrid (3-6) men annars har Girona visat en mycket fin form på slutet, speciellt på hemmaplan. Inför de egna fansen har de nämligen sex raka vinster tillsammans med en målskillnad på fina 15-0. Motståndet har inte varit det bästa men det är inget topplag som kommer på besök till Montilivi den här gången heller. Kikar vi till skadeläget så har var det frågetecken för den mycket duktiga målvakten Bono. Han finns dock med i matchtruppen och lär ta plats mellan stolparna. Planas och Olunga är tveksamma till spel och sedan stryker vi avstängda Mojica. Inga större avbräck i mina ögon.

Levante är också nykomlingar i La Liga men har inte lyckats lika bra som Girona från sin 17:e plats och 27 inspelade poäng. De har vaknat till liv på slutet med två vinster och ett kryss på de tre senaste matcherna men jag tycker inte att spelet imponerat allt för mycket. De räddades av stolpen mot Getafe (1-0) och senast mot Eibar (2-1) räddades de av ribban. På bortaplan släpper de oftast ifrån sig bollinnehavet och det tror jag att de gör även här, vilket kan vara en stor fara. Girona kommer gärna runt på kanterna och med en sylvass Stuani i boxen så kommer Levante få jobba ordentligt i luftrummet. Jag tror även att Levante kommer få det tufft på fasta situationer när Girona flyttar in både Juanpe och Bernardo. Fortfarande stora skadebekymmer hos Levante och senast in på listan är Luna som inte kommer till spel idag. Ett hårt avbräck då han brukar vara väldigt stabil från sin vänsterback. Extra tufft då Girona är ett lag som gärna vill komma runt på kanterna och söka inlägg.

Talar för spelet:

  • Girona har visat en otrolig styrka på hemmaplan den senaste tiden med sex raka vinster och en målskillnad på 15-0.
  • Levante lär backa hem i den här matchen och det tror jag inte att Girona har något emot. De har flera spelare som är otroligt starka i luftrummet.
  • Gästerna har plockat en del poäng på slutet men det har inte alls varit några starka insatser. De har räddats av både stolpe och ribba.
  • Levante har fortfarande en lång skadelista och att inte vänsterback Luna kommer till spel idag tycker jag är ett hårt avbräck.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback