Reklam

Girona - Eibar: Över 2,5 Mål

Matchcenter
6 oktober 2018 at 13:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadi Municipal de Montilivi    Eduardo Prieto
5 okt 2018 at 22:35 (Uppdaterad 6 okt 2018 at 13:57) 05/10
60
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 130,90%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
La Liga drar som vanligt igång kring lunchtid under lördagen och vi bjuds på Girona - Eibar från Estadi Montilivi. Girona på hemmaplan brukar innebära full gas framåt och därför tror jag på mål till ett mycket lockande odds.

Girona har stått för en helt ok inledning på den här säsongen då laget spelat in nio poäng på sju omgångar. De är fortfarande obesegrade på bortaplan men på hemmaplan är de inte alls lika defensiva och därför har det blivit lite blandade resultat på Montilivi. Att det blev målsnålt mot både Valladolid (0-0) och Betis (0-1) på hemmaplan förvånar mig inte, men Eibar är inte alls lika skickliga defensivt. Girona kommer gasa på det offensiva men samtidigt kommer de blotta sig ordentligt i det defensiva. Det kan vi även se i tidigare hemmamatcher då laget släppt in sju mål vid fyra tillfällen. Douglas Luiz och Pere Pons är tveksamma till spel men det är inga större avbräck.

Eibar har inte haft någon lyckosam start på säsongen då laget samlat på sig sju poäng på lika många matcher. De har dessutom en tveksam form med två raka förluster och totalt fyra insläppta mål. Något mer defensivt spel på bortaplan så här långt, och bara ett mål framåt, men samtidigt har de ställts mot tre defensivt skickliga lag i form av Getafe (0-2), Atletico Madrid (1-1) samt Espanyol (0-1). Det här kommer bli en helt annan match där det offensiva spelet kommer stå i fokus, och då tror jag även att gästerna tar mer chanser framåt. Hos Eibar sätter vi ett frågetecken för Escalante men i övrigt har de inga större bekymmer.

Girona har spelat ett par ordentliga målkalas på hemmaplan den här säsongen och jag tycker att det är lämpligt motstånd för nytt fyrverkeri här. Vi spelar över 2,5 mål och vi gör det till fina 2,38 hos Unibet.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback