Reklam

Girona - Celta de Vigo: Över 2,5 Mål

Matchcenter
17 september 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadi Municipal de Montilivi    Javier Alberola
16 sep 2018 at 23:47 (Uppdaterad 17 sep 2018 at 22:25) 16/09
38
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Måndagsmatch från La Liga och på förhand en mycket trevlig sådan då Girona gästas av Celta Vigo hemma på Montilivi. Två lag som står för en offensiv fotboll och därför förväntar jag mig högt tempo och många chanser åt båda håll.

Girona har stått för en helt ok start på säsongen då laget plockat på sig fyra poäng efter tre spelade omgångar. Inte mycket att göra åt Real Madrid (1-4) men det blev poäng mot både Valladolid (0-0) och nu senast mot Villarreal (1-0). Bara två mål framåt så här långt men jag tycker ändå att Girona har en väldigt vass offensiv med många ingredienser. Det finns fart och finess i form av Portu och Borja Garcia, samt en otrolig styrka i luftrummet med Stuani, Bernard och Juanpe. Defensivt har Girona hållit nollan intakt vid två av tre tillfällen denna säsong men jag tror inte det blir någon tredje gång här. De blir lite väl offensiva inför de egna fansen och det kan straffa sig mot ett kontringsskickligt bortalag.

Celta Vigo har fått en smakstart på säsongen med sju pinnar på tre spelade omgångar. De inledde med ett kryss mot Espanyol (1-1) och sedan har de plockat ner både Levante (2-1) samt Atletico Madrid (2-0). En riktigt imponerande insats mot Atletico senast och Celta har verkligen fått snurr på det offensiva spelet med sin farliga anfallstrio Aspas, Gomez och Sisto. De är otroligt kontringsskickliga och det kan komma till användning mot ett Girona som förmodligen rullar ut ett offensivt upplägg inför de egna fansen. Kikar vi till försvarsdelen hos Celta Vigo så är jag inte speciellt imponerad trots att de höll nollan mot Atletico Madrid. De släppte till en del lägen där och samma visa var det i de andra två matcherna.

Jag tror på en underhållande match på Montilivi med bra fart från båda håll. Då måste vi gilla de 1,90 som Betfair erbjuder på över 2,5 mål i matchen. En insats strax över medel åker in!

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback