Reklam

GIF Sundsvall - Sirius: Sundsvall över 1,5 mål i matchen

Matchcenter
2 september 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Norrporten Arena
1 sep 2018 at 21:15 (Uppdaterad 2 sep 2018 at 19:05) 01/09
27
0
Chans: 65%
Spelvärde: 106,60%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Sundsvall fortsätter att imponera mot alla odds och ligger just nu på stabila 7:e plats i tabellen. Man kommer till dagens möte efter den fina vinsten mot Östersund senast, då man vände 1-0 underläge till 1-2 seger i slutskedet av matchen. Sundsvall har nu bara en förlust på de sex senaste matcherna. 

Sirius hade en fin period då man tog fyra raka segrar och plockade där viktiga poäng i bottenstriden. Men nu ser det ut som att verkligenheten hunnit ikapp de. Först gjorde man en svag match mot Dalkurd i förrförra omgången då man förlorarde med 2-3 på hemmaplan och i den senaste omgången blev det storförlust mot Malmö med hela 5-0 på bortaplan. Nu är Sirius i farozonen igen och de kommer få slita ordentligt framöver för att hålla sig kvar. 

Speltips:

Sundsvall ser riktigt bra ut i sitt passningsspel och anfallsspel. Hallenius har hittat målet ordentligt den här säsongen och nu börjar det ryktas om en ny sväng ut i proffslivet för hans del. Sirius imponerar inte och jag tror att de kommer få det svårt idag. Försvarsspelet är under all kritik. Hela 45 mål har man släppt in efter 19 omgångar! Ett målglatt Sundsvall med starka anfallstrion - Hallenius, Sema och Wilson, kommer göra minst två mål mot seriens sämsta försvar. Mitt spel blir att hemmalaget Sundsvall gör över 1,5 mål i matchen till 1,64 i odds hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback