Reklam

GIF Sundsvall - Östersunds FK: Double chance: 1x

Matchcenter
19 maj 2018 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Norrporten Arena
19 maj 2018 at 09:05 (Uppdaterad 19 maj 2018 at 17:55) 19/05
32
0
Chans (1-X-2): 40-30-30%
Spelvärde: 119,70%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport

Sundsvall förlorade mot Hammarby med 4-3 på bortaplan och det är den enda förlusten hittills efter sju matcher. Sundsvall är det enda laget som bara spelat sju matcher, Djurgården har tex redan hunnit med tio matcher. Sundsvall tippades av många expert som ett bottenlag och att de troligen skulle åka ur Allsvenskan den här säsongen, men man har motbevisat alla i inledningen med sin fina och stabila passningsspel och inget tyder på att Sundsvall kommer vara ett bottenlag när säsongen summeras. 

Östersund tippades som en av kandidaterna till att vinna Allsvenskan den här säsongen, men hittills har det inte sett så bra ut. Man rullar mycket boll och har mycket bollinnehav men man skapar ytterst få farliga målchanser i sina matcher. Senast gjorde man dock en klart godkänd insats mot AIK på Friends Arena och fick med sig 1-1. 

Sundsvall har som sagt startat säsongen riktigt stabilt och man har flera spelare i bra form. Linus Hallenius har verkligen hittat rätt i Sundsvall den här säsongen och känns ständigt farlig uppe i anfallet. På vänsterkanten finns även formstarke Romain Gall som gillar att utmana och gör det oftast bra. Även den spanske innermittfältaren Batanero gör ett strålande jobb på mitten och man ser han sällan slå en felpassning. Jag tror att Sundsvall kommer få med sig minst en pinne idag. Spelet har sett bra ut, man är starka på hemmaplan och många spelare är i högform. Östersund är fortfarande vilsna och tagna av den dåliga starten på säsongen och här kommer troligen ytterligare en smäll mot Sundsvall. Jag lirar dubbelchans 1X. 

 

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback