Reklam

GIF Sundsvall - Malmö FF: (AH: -1,25) 2

Matchcenter
13 april 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Norrporten Arena
12 apr 2018 at 22:23 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 12/04
36
0

Chance (1-X-2) including handicap: 25-35-40%
Spelvärde: 126,60%
Lägsta spelbara odds: 1,63
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Sundsvall och Sirius har tillskillnad från de andra lagen i Allsvenskan bara spelat en match efter att deras möte blev inställt i Uppsala pga dåligt skick på planen. Nu får man istället spela tre raka hemmamatcher och den första av tre avverkades mot Örebro senast där det blev en poäng. Inget vidare spel i den matchen men man var ändå det bättre laget och var närmast tre poäng. 

Malmö spelade tungviktsmötet mot AIK på hemmaplan där vi fick se en bra match mellan två tippade titlelkandidater. AIK startade matchen bäst och tog också ledningen, men sakta tog sig Malmö tillbaka och kvitterade på straff i slutet av första halvlek. I andra halvlek var Malmö det bästa laget och om inte Brorsson hade blivit utvisad så hade nog Malmö vunnit matchen, för trots utvisningen och en man mindre i mer än 30 minuter så var det Malmö som styrde matchen och var mest sugna att få med sig alla tre poängen. 

 

Malmö imponerade i både matchen mot Elfsborg och AIK. De känns riktigt tunga och bakåt ser det riktigt bra ut. Idag har man det lite kämpigt med att få ihop en bra backlinje med tanke på att Bengtsson är skadad och Brorsson avstängd. Jag tror att det antingen blir Safari eller Lewicki som bildar mittbackspar med Nielsen. Men det spelar egentligen ingen större roll för jag tror inte att Sundsvall kommer hota så mycket i det offensiva spelet. Malmö har bättre spelare på alla positioner än Sundsvall och detta kan bara sluta på ett sätt. Malmö har dessutom historiskt lätt för Sundsvall. 

Jag spelar Malmö -1.25 AH till fina 2.29 gånger pengarna hos Bethard.

Talar för spelet:

  • Malmö har visat i båda sina inledande matcher stabilt och bra spel över hela planen. 
  • Man har många inviduella spelare som kan avgöra matcher på egen hand. 
  • Malmö har lätt för Sundsvall historiskt sett. 
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback