Reklam

GIF Sundsvall - IFK Norrköping: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
6 augusti 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Norrporten Arena
5 aug 2018 at 12:06 (Uppdaterad 6 aug 2018 at 20:51) 05/08
43
0
Chans: 65%
Spelvärde: 113,10%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Sundsvall är verkligen en positiv överraskning den här säsongen trots att ekonomin inte är den bästa. Man har plockat in några spanska spelare som gett  resten av truppen en push framåt och efter halva säsongen spelad så hittar vi Sundsvall på en 8:e plats i tabellen. Det är en överprestation med tanke på att de flesta räknat bort de inför säsongen. 

Alla vet vi att Norrköping har en bra trupp men inför säsongen så trodde inte så många att de skulle vara med i toppen som de har gjort. Norrköping har något överraskande värvat in spelare som Simon Thern och Jordan Larsson inför säsongen och under sommaren så återvände även guldhjälten Alexander Fransson. Den här veckan har man även förstärkt defensiven med danska mittbacken Kapser Larsen. Norrköping har med andra ord rustat upp för att slåss om guldet in i det sista. 

Speltips:

Norrköping har gjort mål i alla matcher hittills och mot Sundsvall brukar de trivas bra. De har nämligen inte förlorat mot Sundsvall på de 11 senaste möten. Statistiken talar för en Norrköping seger men jag vågar ändå inte spika 2:an. Sundsvall har varit bra på hemmaplan och har bara två förluster där, ena mot Östersund och den andra mot AIK. Det är inte många lag som kliver av Norrporten Arena med enkla poäng och det gäller såklart Norrköping också. Jag tror att vi kommer få se en fartfylld match där Norrköping går för tre poäng och Sundsvall som inte är rädda för att gasa de heller med tanke på den bekväma tabellplaceringen. Jag lägger mitt spel på att båda lagen gör mål till 1.74 i odds hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback