Reklam

GIF Sundsvall - Häcken: 2

Matchcenter
20 juli 2019 at 18:05 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Norrporten Arena
17 jul 2019 at 12:43 (Uppdaterad 20 jul 2019 at 19:57) 17/07
47
0
Chans (1-X-2): 14-25-61%
Spelvärde: 109,19%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
Betsson Spela nu hos Betsson

Nyckelfaktorer:
- Häcken brukar ha lätt för Sundsvall och vunnit de fem senaste Allsvenska matcherna mot Sundsvall
- Häcken har fin form och spelat bra på slutet och många spelare med bra form. Framförallt Irandust.
- Väldigt tunn trupp i Sundsvall efter att ha fått sälja nyckelspelare bland annat Hallenius.
- Riktigt svag form på Sundsvall tre poäng på de senaste tio matcherna (!)

Häcken har sett riktigt fina ut de senaste matcherna. De brukar ha en tendens att ta enkla segrar mot de mindre klubbarna för att sedan vika ner sig mot storlagen. Som även har varit en tendens i år. Nu möter man Sundsvall som är just nu kanske Allsvenskans svagaste lag. Detta gör man i ett läge där man sett riktigt bra ut i spelet och har fin form på sina spelare. Framförallt Irandust har spelat riktigt bra på slutet och även Jeremejeff. Truppen är bred vilket senaste matchen mot Örebro visar då de kunde ha Paulinho på bänken från start för att sedan byta och gjorde sedan mål.

GIF Sundsvall är inne i en riktigt tung period. De har drabbats av mycket skador för att sedan varit tvungna att sälja de bästa spelarna (nu senast målvakten Eskelinen väntas vara förlorad). Vilket har märkts då laget endast tagit tre poäng på den senaste tio matcherna. Senaste matchen stod man upp bra mot Hammarby men föll tungt på tilläggstid. Häcken är också ett bättre bortalag än Hammarby. Ska tilläggas också att Häcken brukar ha lätt för Sundsvall och har vunnit de fem senaste matcherna lagen emellan i Allsvenskan.

Just nu finns den raka 2:an till 1,79 som jag tycker är bra spelvärde på. Bedömer att segerchanserna är strax över 60% för Häcken

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback