Reklam

Getafe - Villarreal: 1 (0-1)

Matchcenter
18 maj 2019 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    Javier Estrada
17 maj 2019 at 14:46 (Uppdaterad 18 maj 2019 at 18:12) 17/05
21
0

Fotboll Spanien LaLiga

Chance (1-X-2) including handicap: 45-25-30%
Spelvärde: 123,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Sista omgången i La Liga spelas under lördagen. Utspridda matchtider förvånar mig, men Getafe som slåss med Valencia om den fjärde och sista Champions League platsen, spelar samtidigt. 

Getafe har överraskat många denna säsong, och låg länge fyra, vilket ger en biljett till CL nästa säsong. Dock har Valencia gått bra senaste tiden, och innehar den just nu. Lagen är dock på samma poäng, 58. Valencia ligger före, tack vare målskillnad på +14. Getafe har +13. Surt om man skulle åka dit på den..

Medans Valencia har en bortamatch mot Valladolid, möter man alltså Villarreal hemma. Troligen kommer ju Valencia vinna sin match, men i slutändan kommer det handla om vem som gör flest mål.

Getafe är seriens femte bästa hemmalag. Man har släppt in nästan lika lite mål som självaste Atletico Madrid här. 11 stycken. På besök kommer Villarreal som har 5-5-8 på bortaplan. De säkrade nytt kontrakt i förra omgången, och kan således avvara spelare här som har småskador. 

Det finns även en rivalitet mellan Villarreal och Valencia, som får mig att tro, att Villarreal gärna ser Getafe ta sig förbi Valencia i tabellen. Derbi de la comunitat heter det, och är ganska stort, bakom El Classico. En aspekt många glömmer, men som jag måste ta i beaktning.

Villarreal saknar avstängde högerbacken Mario Gaspar.

Getafe saknar avstängde mittbacken Dakonam samt skadade Antunes. Återkommer dock gör Mata och Gonzalez efter avstängningar.

All motivation ligger här hos Getafe. Man måste göra mycket mål för att kunna ta sig förbi Valencia. Hemma är man starka och möter ett lag som inte har något att spela för. Och som säkerligen hellre ser Getafe än Valencia knipa den fjärde platsen.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback