advert

Getafe - Tenerife: Över 2,5 Mål

Matchcenter
24 juni 2017 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Coliseum Alfonso Perez
24 jun 2017 at 01:42 (Uppdaterad 24 jun 2017 at 23:00) 24/06

Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 119,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Nu ska det avgöras vilket lag som tar klivit upp i La Liga nästa säsong. På Coliseum Alfonso Perez tar Getafe emot Tenerife och hemmalaget har ett 1-0 underläge att vända på från första mötet. Inget att spara på med andra ord och jag tror på händelserik tillställning här.

Getafe förlorade alltså den första matchen på bortaplan och det var ingen vidare insats från Madrid-laget. Faktum är att Getafe inte fick iväg ett endaste avslut på mål och då blir det även väldigt svårt att göra mål. På hemmaplan är laget mycket bättre dock, de har inte förlorat en hemmamatch sedan 25 september förra året. Det brukar bli väldigt offensivt spel från Getafe inför de egna fansen och med tanke på utgångsläget här så förväntar jag mig samma visa nu.

Offensivt spel innebär även att man blottar sig bakåt och det kan fallet för Getafe här. De åkte på en mycket tung skade på Cala i första mötet och skulle inte han komma till spel här så blir det tufft för hemmalaget att hålla någon nolla intakt. Sätter Tenerife dit en boll så måste Getafe in med tre stycken för att avancera. Vid ledning 1-0 Getafe så gäller det även att Tenerife sätter fart framåt. Står sig det resultatet under ordinarie tid och förlängning är det Getafe som vinner på bättre tabellplacering i grundserien.

Ett offensivt hemmalag som dras med en del defensiva bekymmer är fina förutsättningar för ett överspel. När vi då erbjuds 2,38 för över 2,5 mål finns det inte mycket att fundera kring!

/[email protected]

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback