Reklam

Getafe - Real Valladolid: Över 5 Kort

Matchcenter
31 augusti 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    Adrián Cordero
30 aug 2018 at 22:55 (Uppdaterad 31 aug 2018 at 23:58) 30/08
36
0
Chans: 55%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Tre matcher från La Liga under fredagskvällen och först ut har vi Getafe - Valladolid från Coliseum Alfonso Perez. Inget skönspel att vänta och därför tror jag att vi kan få se en del varningar i matchen.

Jag har plockat kortspel i båda matcher som Getafe spelat den här säsongen och just nu har vi en vinst och en förlust. I premiären mot Real Madrid (0-2) haglade det åtta kort men i andra omgången mot Eibar (2-0) stannade det på tre stycken. Jag tycker dock inte det varit någon större skillnad på Getafes spel i dessa matcher, de spelar otroligt tufft och hårt i samtliga dueller. Skillnaden har snarare varit nivån hos domaren.

Valladolid har precis som Getafe spelat två omgångar så här långt och det har inte varit några kortfester direkt då vi haft två kort vardera i matcherna. Då ska det dock nämnas att de mött två lugna lag i Girona (0-0) och Barcelona (0-1), samt haft lugna domare. Det finns en del råskinn i Valladolid och det ska bli extra intressant att se Borja mot sin gamla klubb. Han lär vara otroligt taggad.

Om vi avslutningsvis ska kika på domaren i matchen så heter han Adrian Cordero Vega. Han gör sin debutsäsong i La Liga och fick det hett om öronen direkt då han dömde Athletic - Leganes. Inte jättefult spel i den matchen men trots detta så lyckades han plocka upp det gula kortet vid nio tillfällen. Han hade även ett högt kortsnitt i andraligan förra säsongen så detta känns som en bra herre för kortspelet.

Över 5 kort spelas till dubbla pengarna hos Bet365!

/[email protected]

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback