Reklam

Getafe - Huesca: Över 2,5 Mål

Matchcenter
17 juni 2017 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Coliseum Alfonso Perez
16 jun 2017 at 22:11 (Uppdaterad 17 jun 2017 at 23:00) 16/06

Chans (över-under): 58-42%
Spelvärde: 121,80%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Coliseum Alfonso Perez står som värd för lördagens returmöte mellan Getafe - Huesca. I potten ligger en plats till playoff-finalen mot antingen Cadiz eller Tenerife. Det svängde rejält mellan lagen i första mötet och jag tror på en liknande matchbild nu.

Dessa två lag drabbade samman i onsdags på El Alcoraz och jag hade förväntat mig en relativt tajt tillställning där lagen kände lite på varandra. I regel brukar det ju bli ganska avvaktande spel i en första match när det vankas dubbelmöte. Men det var bra fart från början och även fast Huesca gjorde två sena mål så tycker jag att det var en match som var värd att kliva över 2,5 mål. Lite taskigt för en själv dock, som satt på Getafe DNB.

Nu är det möte nummer 2 och här finns det absolut ingenting att spara på. Huesca måste framåt, på grund av bortamålsregeln, och gör gästerna mål måste istället Getafe gasa framåt. Så länge det inte står 2-2 på resultattavlan så måste ett av lagen gå för mål, vilket är ganska trevliga förutsättningar. Kikar vi till uppsättningen offensiva spelare hos de båda lagen så ser även det ganska trevligt ute. Molina, Portillo samt Chuli hos Getafe är riktigt vassa och hos gästerna hittar vi Vadillo, Lazaro och Samuel. Spelare som kommer skapa chanser i det här mötet, var så säkra.

Över 2,5 mål till fina 2,10 plockar jag alla dagar i veckan.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback