Reklam

Getafe - Girona: Över 6,5 kort

Matchcenter
29 april 2018 at 12:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    Alejandro Hernández
28 apr 2018 at 17:39 (Uppdaterad 29 apr 2018 at 13:21) 28/04
37
0
Chans: 48%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Söndagens La Liga sparkar igång med ett riktigt intressant möte då Getafe tar emot Girona hemma på Coliseum Alfonso Perez. Väldigt viktiga poäng på spel och därför förväntar jag mig mer kamp än skönspel, mellan två lag som spelar ganska fult.

Om vi ska kika på lagens kortsnitt den här säsongen så har Getafe plockat hela 120 varningar så här långt, vilket ger oss ett skyhögt snitt på strax över 3,5 kort per match. Inte särskilt förvånande då Getafe har heta spelare över hela planen och spelar en ganska grisig fotboll. Bollar vi över till Girona så hittar vi 93 varningar den här säsongen, vilket ger oss ett snitt på strax över 2,5 kort per säsong. Även här hittar vi heta spelare och Girona är ett lag som spelar ganska fysiskt, vilket bör ge oss en del heta dueller.

Vid pipan i den här matchen så hittar vi Alejandro Jose Hernandez Hernandez. Inte någon av de hetaste domarna i ligan men han snittar ändå runt 5 kort per match så här långt och då han har ändå dömt en hel del svala möten. Han har heller inte dömt Getafe den här säsongen och det brukar bli väldigt speciella matcher med heta känslor. Då tror jag att Hernandez Hernandez är en bra domare för kortspelet.

Två lag som spelar en ganska fysisk fotboll och det fick vi även se i det tidigare mötet på säsongen där det kastades ut 8 gula kort. Jag tror på något liknanade här och testar därför över 6,5 kort till oddset 2,30 hos Unibet.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback