Reklam

Getafe - Eibar: Över 2,0 Mål

Matchcenter
24 augusti 2018 at 20:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    David Medié
23 aug 2018 at 12:46 (Uppdaterad 24 aug 2018 at 22:10) 23/08
78
0
Chance (over-exact-under): 40-35-25%
Spelvärde: 109,40%
Lägsta spelbara odds: 1,63
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Två matcher från La Liga under fredagskvällen och först ut hittar vi Getafe - Eibar från Coliseum Alfonso Perez. Bolagen tror på en målsnål tillställning men jag är inte av samma uppfattning här.

Getafe hade inte mycket att säga till om i första omgången då laget föll med klara 2-0 mot Real Madrid på bortagräs. I och med den förlusten så tror jag att vi får se ett väldigt taggat och offensivt Getafe i hemmapremiären på Coliseum Alfonso Perez, där det är seger som räknas. Säsongen är bara barnet ännu men det gäller att plocka trepoängare så man inte halkar allt för långt efter och får en stress i truppen. Så jag förväntar mig ett offensivt Getafe i den här matchen och visst finns det krut framåt. De lyckades inte ta sig till allt för många lägen mot Real Madrid men motståndet är givetvis något helt annat nu. Bergara ser fortfarande ut att finnas på skadelistan men i övrigt ser det väldigt bra ut i truppen.

Eibar hade inte heller någon större lycka i premiäromgången då laget föll på hemmaplan mot nykomlingen Huesca (1-2). Baskerna skapade ganska mycket framåt i den matchen men de slarvade otroligt mycket i försvarsarbetet och blev ordentligt straffade för det. Hade inte Dmitrovic stått för flera fina räddningar i buren så hade det faktiskt kunnat bli ett par mål till för Huesca. Nu gäller det att ladda om och Eibar är sällan ett lag som backar hem, oavsett om det är hemma- eller bortamatch. Det borde ge oss en ganska underhållande match där jag tror att det offensiva kommer stå i fokus. Pedro Leon fortfarande borta men i övrigt inga större bekymmer.

Höga 2,60 erbjuds på över 2,5 mål i den här matchen, vilket är väldigt fint. Jag väljer dock att fega lite och spelar istället över 2 mål till 1,86 hos Bethard. Det innebär att det är insatsen tillbaka på exakt två mål.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback