Reklam

Getafe - Celta de Vigo: Över 5,5 kort

Matchcenter
19 februari 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    Pablo González
19 feb 2018 at 00:35 (Uppdaterad 19 feb 2018 at 22:42) 19/02
99
0
Chans: 60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Måndagsmatch från La Liga i vanlig ordning och denna vecka beger vi oss mot Coliseum Alfonso Perez för att titta till Getafe - Celta Vigo. Med tanke på vilken domare som håller i pipan här så tycker jag att kortlinan är lite låg.

Om vi kikar på lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Getafe på hela 81 varningar så här långt. Det ger oss ett otroligt högt snitt på strax över 3,5 kort per match. Nu är den störste boven Antunes avstängd men det finns väldigt många i det här laget som spelar väldigt fult. Blickar vi över mot Celta Vigo så har de dragit på sig 60 varningar den här säsongen, vilket blir ett snitt på strax över 2,5 kort per match. Heta spelare över hela planen hos galicierna där det faktiskt är anfallaren Maxi Gomez som dragit på sig flest ostskivar. Även Iago Aspas har plockat många kort och det lär garanterat slå gnistor när de drabbar samman med Getafes opolerade backlinje.

Domare i dagens match är Pablo González Fuertes och vi kunde knappast be om en bättre domare till spelet. Han har dömt 13 matcher den här säsongen och har ett väldigt högt snitt på 6,1 kort per match. Dessutom är han den domare som delat ut flest röda kort den här säsongen, fem till antalet. I sin senaste match, mellan Leganes - Eibar, hittade han 6 gula och 1 rött kort. Gången innan det brakade det loss ordentligt när han vevade ut 12 gula och 1 rött i matchen Deportivo - Levante. På de sex senaste matcherna har han passerat 5,5 kort vid fem tillfällen och vevat ut totalt fyra röda kort, så han är i stöten.

Talar för spelet:

  • Båda lagen placerar sig på en mittenposition i tabellen och är utan tvekan ute efter tre pinnar här. En öppen matchbild brukar vara väldigt bra för kortspelet.
  • Getafe är det lag som spelar fulast i hela La Liga så här långt. Ett snitt på strax över 3,5 kort per match är otroligt högt.
  • En av de kortgladaste domarna i La Liga håller i pipan. Pablo González Fuertes snittar dryga 6 kort per match och drar sig inte för att slänga upp det röda kortet.

Vi spelar hos 10Bet där ett gult kort räknas som ett och ett rött kort räknas som två. Maximalt antal kort per spelare är tre.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback