Reklam

Getafe - Celta de Vigo: Över 2,5 Mål

Matchcenter
19 februari 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    Pablo González
19 feb 2018 at 01:24 (Uppdaterad 19 feb 2018 at 22:42) 19/02
110
0
Chans (över-under): 53-47%
Spelvärde: 109,18%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Vi har redan plockat ett kortspel i den här matchen men jag tror även att vi kan få se en del mål. Det här är två lag som jagar europaspel och det borde ge oss en lämplig matchbild för överspelet.

Getafe har gjort det riktigt bra som nykomlingar i La Liga då laget placerar sig på en 11:e plats i tabellen tillsammans med 30 inspelade poäng. De har hela 12 poäng till godo på Las Palmas under strecket och därför tror jag att de siktar upp mot en europaplats nu. De kan spela helt avslappnat och på hemmaplan så är jag övertygad om att de kommer kliva på hårt för seger. På bortaplan får vi oftast se ett väldigt defensivt inriktat Getafe men på Coliseum Alfonso Perez är det lite mer lösa tyglar från tränare Bordalas. Det kan vi även så på målskyttet då laget gjort 18 av sina 26 mål på just hemmaplan. Mållöst i senaste hemmamatchen mot Leganes (0-0) förvisso men det är en helt annan typ av motståndare som väntar nu. Dessutom har vi ett tungt defensivt avbräck hos hemmalaget då vänsterback Antunes är avstängd.

Celta Vigo har varit väldigt ojämna den här säsongen då laget placerar sig på en 10:e plats i tabellen med 32 poäng på kontot. Precis som hos Getafe har de siktet inställt på en europaplats men då gäller det verkligen att de vinner den här typen av matcher. Bara en inspelad poäng på de två senaste omgångarna för Celta Vigo och där har vi verkligen fått se lagets svaghet den här säsongen, nämligen försvarsspelet. De har bara en förlust på de fyra senaste men har ändå släppt in sju mål på dessa matcher. Det skvallrar en del om offensiven hos galicierna, som är riktigt vass. Iago Aspas hade en svag start på säsongen men har verkligen kommit igång nu och även nyförvärvet Maxi Gomez fortsätter att spotta in mål. Dess två, tillsammans med Pione Sisto, utgör en mycket farlig anfallstrio som kommer testa hemmaförsvaret ordentligt. Celta Vigo har gjort merparten av sina mål på bortaplan och det är tack vare ett sylvasst kontringsspel. Där kommer Getafe få det tufft!

Talar för spelet:

  • Det är två lag som siktar mot europaspel, men för att få kontakt med Villarreal på allvar så krävs det en seger. De kan även spela ganska avslappnat med en bra avstånd ner till nedflyttningsstrecket.
  • Getafe spelar otroligt tråkigt på bortaplan och det fick vi verkligen se i senaste omgången mot Barcelona. På hemmaplan är det mer offensivt upplägg och där har de även gjort 65% av sina mål.
  • Celta Vigo får ut mycket av sitt anfallsspel på bortaplan men har samtidigt stora bekymmer i det defensiva. Räknar vi med samtliga tävlingsmatcher på bortaplan den här säsongen så har 13 av 14 klivit över 2,5 mål.
  • Hemmalaget har ett tungt defensivt avbräck i avstängde vänsterbacken Antunes.

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback