advert

Getafe - Barcelona: (AH: -1,75) 2

Matchcenter
16 september 2017 at 16:15 - Fotboll, Spanien - Primera División
Coliseum Alfonso Perez    David Fernández
13 sep 2017 at 11:10 (Uppdaterad 20 sep 2017 at 00:06) 13/09

Chans (1-X-2): 30-30-40%
Spelvärde: 106,80%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Lördag i La Liga och jag tycker mig hittat ett bra spel som jag tror kan komma att droppa en smula fram till avspark. Getafe tar emot Barcelona på Coliseum Alfonso Pérez och även fast katalanerna hade Champions League tidigare i veckan så tror jag på en stabil bortaseger här.

Barcelona hade som sagt Champions League tidigare i veckan där de besegrade Juventus (3-0) hemma på Camp Nou. En mycket tuff match på förhand men det var en match som inte hade något vidare tempo så några trötta ben tror jag inte det finns risk för här. Dessutom kommer de kunna vila fyra dagar fram till den här uppgiften. Med förra säsongens tränare Luis Enrique vid rodret hade det blivit stora rotationer i det här mötet och möjligen ett onödigt poängtapp. Ernesto Valverede spelade sin bästa elva i alla väder i Athletic Bilbao och han är nog väldigt mån om att fortsätta plocka trepoängare så här i inledningen på sin tid i Barcelona. Real Madrid är just nu hela 4 poäng bakom och det avståndet vill han nog inte gambla bort mot Getafe.

Truppläget ser väldigt bra ut hos Barcelona som inte har några större avbräck inför lördagens match. Mot Juventus fanns inte Aleix Vidal, Lucas Digne, Arda Turan eller Rafinha med i truppen men det är heller inga startspelare. En viss Lionel Messi har kalasform för dagen och han lär inte nöta någon bänk i den här matchen. Nyförvärvet Dembele såg lite vilsen ut mot Juventus men jag tror att han var lite tagen av stundens allvar och sedan bör vi inte jämföra Getafe med Juventus. Får han lite yta att arbeta på, vilket jag räknar med här, så är han otroligt giftig.

Getafe är nykomlingar i La Liga och lär vara väldigt nöjda med 4 poäng efter matcher mot Athletic Bilbao (0-0), Sevilla (0-1) och Leganes (2-1) så här långt. Spelet har nämligen varit under all kritik och i min mening borde de ha tre raka förluster på kontot. Vinst i derbyt senast men Leganes var det klart bättre laget i den matchen. Getafe hade egentligen 2 långskott på mål och ett av dessa satt rakt upp i krysset medan det andra gick stolpe in. I övrigt tog de sig inte till särskilt många lägen och det känns vanskligt att förlita sig på långskott för att vinna matcher. Truppen ser väldigt svag ut och även fast de möter Barcelona i "rätt tid" så tror jag inte att de har någonting att sätta emot här.

Talar för spelet:

  • Barcelona har imponerat offensivt & defensivt med 3 segrar och 9-0 i målskillnad
  • Lionel Messi befinner sig i en ruskig form för tillfället med 5 mål på de 2 senaste matcherna
  • Barcelona lär få lite mer yta att arbeta på när Getafe spelar på hemmaplan

Talar emot spelet:

  • Tredje matchen på en vecka och redan på tisdag är det ligamatch igen

/e@sy

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback